Tegnap voltam uh-án és az orvos a baba mellett egy bevérzést látott, nagyon megijedtem, akinek volt már ilyen irjon legyen szives, hogy mi történt! Megmaradt a babátok? Mit tettetek hogy ne legyen baj?
utrogestant 2x1 és rutascorbint kellett szednem, 12 hétig non stop fekvés. megmaradt a baba, sőt már meg is született.
pihenj és ne stresszelj. nem emeltem, nem guggoltam, nem hajoltam stb. ja és no sex. sem orgazmus.
nekem a doki azt mondta, hogy nem kell katonásan feküdni, szóval apróbb háztartási munkát engedett pl. mosogatás, de én semmit nem csináltam, csak wc-re és enni keltem fel, na meg tisztálkodni, nagyon féltettem a picúrt.
a rutascorbin vény nélkül kapható (azt hiszem) 3x1-t kellett ennem ez erősíti a hajszálereket, tehát a bevérzést akadályozza meg.
szia!
nekem is megmaradt én semmit nem szedtem, kaptam rá, csak no sex, kímélő üzemmód és sok fekvés, kicsit vérezgettem de felszívódott a lányom már 4-éves
nekem felszívódott. a köv uh-n már nem volt semmi. ja de hát a baba :)
utrogestant után pár napig még volt barnázás, de egyre csökkent majd elmúlt és soha nem is jött vissza.
Bocsánat, hogy írok, én egy negatív példa vagyok.
5 hetesen voltam uh-on és nekem is volt egy bevérzés a bab mellett. Duphastont és no-spa-t kaptam (2x1). Nem modta a doki, hogy feküdjek csak annyit, hogy ne éljünk nemiéletet. Sajnos a 6. héten elment a babánk, nem volt semmi előjel, csak esetleg annyi, hogy sokat fájt a hasam alja, de nem görcsösen.
Bocsánat, hogy leírtam a rövid történetem.
Kívánom, hogy veled ne történjen meg!
Boldog babavárást és jó egészséget!
A
9. héten baráztam kiderült haematómám van.
2 hét pihenés/fekvés és szépne felszívodott, nem szedtem csak C-vitamnint.
34. hétig dolgoztam, 22 hós a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!