Mennyi % táppénz jár, ha a 2006. aug. -tól vagyok a cégnél? 60 vagy 70%?
Figyelt kérdés
Nincs meg a folyamatos 2év, mert elötte volt néhány nap-hét kiesés amikor nem dolgoztam.Ilyenkor csak 60% jár a betegszabi után?Vagy a 180 nap kell?2008. jan. 25. 13:17
1/4 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy 180 biztosított napod legyen és akkor 70% jár. Nekem így mondták.
2/4 anonim válasza:
Így van, a folyamatos -30 napnál nem nagyobb megszakítással- munkaviszonyod legyen meg, akkor 70%.
Az elmúlt 2 év fizujának átlagát veszik.
3/4 anonim válasza:
igen én is csatlakozom az előttem lévők válaszaihoz. 2 éven belül 180 biztosított napnak kell lennie. És ennek az átlagát fogják nézni aminek a 70%-át veszik.
4/4 anonim válasza:
A két éven belüli 180 nap biztosított jogviszonyt csak akkor fogadják el,ha a szülésig nem szűnik meg a munkahelyi biztosításod,tehát bejelentettnek kell legyél.Tudom,mert én elvesztettem a munkahelyem 13hetesen és folyamatosan ebben küzdök ,hiába van meg a 180napom már bővel,nem számít.Ilyenkor csak passzív táppénz van 45 nap és utánna álláskeresési támogatás:(ez van ,azt nem tudom,hány százalék de sztem 60.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!