Szedhetek magneb6-ot kb.5 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
Esténkét elég sokszor fáj a hasam és mindjárt megjön érzésem is sokszor van.szerintetek szedhetek rá?2011. jan. 20. 12:21
2/9 anonim válasza:
Egyébként ez a mindjárt megjön érzés természetes és még pár hétig ezt fogod érezni.
3/9 anonim válasza:
Én nem szednék mert egy idő után már megszokja a szervzeted. Első babánál mindig lesznek kisebb nagyobb fájások ilyen érzések mert először nő a méhed körte nagyságúról medicinlabdává.
Attól lehet tartani hogy ha már az elején szeded a harmincadik hét körül már sokat kellene bevenni amikor már tényleg kell a sok keményedés miatt.
Persze ezt a fájdalomtürő képességed is befolyásolja.
Ne szedd mindennap akkor rendben van.
a sima b6 vitamin hányás ellen is jó.
4/9 anonim válasza:
szia
nekem az orvosom mondta, hogy szedjek, mert sokat görcsöltem, de amint elmúlt nem is szedtem tovább, most már a 32 hétnél tartunk, most újra szedek, de nem olyan sokat, csak most ismét néha görcsöl.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 20. 13:01
6/9 anonim válasza:
Nyugodtan szedheted,nekem is orvos mondta hogy szedjem! Túladagolni nem tudod,mert a felesleg távozik a vizelettel!!
7/9 anonim válasza:
Nem lehet a magnéziumhoz hozzászokni! Nyugodtan szedheted.
8/9 anonim válasza:
Napi 3-szor 1 mehet,semmi bajod nem lesz tőle,nem fogsz hozzászokni.
9/9 anonim válasza:
Nyugodtan szedheted a magnézium sokmindenre jó pl stresszre is b6-al meg különösen a terhesség első időszakában, mert az meg gyomornyugtató vitamin és nem lesz olyan erős hányingered! Én ezzel vészeltem át, 16hetes kis mami vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!