Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nst-n "beszűkült" a görbe? Ez...

Nst-n "beszűkült" a görbe? Ez lehet attól, hogy aludt a baba?

Figyelt kérdés
Ma nst-n a babám aludt, ezért nem mocorgott egyáltalán. Nem tudom, hogy ez okozta-e, de az orvos azt írta a papírra, hogy "nem reaktív nst". Fél óra múlva kontroll nst-t csináltak a kórházban, az már teljesen jó lett, a baba is ébren volt, szépen mocorgott. Ennek ellenére azt mondta az orvos, hogy ilyenkor igazából be kellene utalnia a kórházba. Nem tudtam ott maradni, mert a férjem nincs a városban, és a kisfiamra nincs, aki vigyázzon. Eddig minden nst oké volt, és mocorog a baba is rendesen. Lehet baj ebből?
2011. jan. 20. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Szia! Én is voltam így, engem bent is fogtak és majdnem indított szülés volt a 36.héten, aztán hál istennek úgy döntöttek hogy inkább kitesznek osztályra. Én összeszedtem valami vírust ami végig ment rajtunk és valószínűleg azért volt. De ha alszik a babád attól még nem lesz beszűkült a görbéd, az igaz hogy nem olyan látványos mert ugye nem mocorog így a szívverése is kisebb volt, de attól nem beszűkült. Annak más oka van.
2011. jan. 20. 11:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Az elején volt pár mozgás, akkor fel is ment szépen a szívverése, aztán nem mocorgott, és akkor lett egyenletes. Neked utána jó volt minden nst? Azóta is jár az agyam, és azon gondolkodom, hogy hogy tudnám elintézni, hogy holnap reggel befeküdjek a kórházba, mert mégiscsak ott van bennem a félsz... Köszönöm a választ!
2011. jan. 20. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Nagyszülőhöz, barátnőhöz (babáshoz) nem tudod "beadni" a kisfiad?

Megértelek, mert én is egyedül vagyok most itthon a másfél éves kislányommmal. Ma voltam én is NST-n. Hála IStennek nekem rendben volt. De nekem is járt az agyam, hogy mit csinálnék a "nagylánnyal", ha be kellene feküdnöm - mert a "naggyal" be kellett, mivel az NST azt mutatta, hogy valami nem okés a köldökzsinórral. Megfigyeltek pár napig bent, aztán hazaengedtek. De tényleg a nyakán volt a köldökzsinór, amikor megszületett.

Szóval megértelek. Én azt hiszem pár napra az egyik jó barátnőmre (babás) rá merném bízni. Nálad nincs valaki ilyen ugrasztható barátnő?

2011. jan. 20. 12:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nincs senki, akire rá tudnám bízni. :( A családom nagyon távol van tőlünk, olyan barátnő meg nincs, aki "be tudná fogadni". Férjem megpróbál ma hazajönni, remélem, hogy sikerül neki. És akkor holnap befekszem. Sajnos még "csak" a 39. hetet kezdtem, és itt nálunk a 41. hétre indítanak, ha addig nem akar jönni a babó, és attól félek a legjobban, hogy olyan sokáig bent kell lennem. A kicsi meg itthon. :( De sajnos ez van.
2011. jan. 20. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is igy volt a 36 .-ik héten.de nekem a szivhangja sem volt jó.szerencsére időben észbe kaptak.és engem vittek a mütőbe.mert teljesen belecsavarodott a köldökzsinórba.arra figyelj hogy mozogjon.könnyü szülést és boldog babázást!
2011. jan. 20. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!