A jobb oldalon az állkapcsom alatt be van dagadva a nyirokcsomóm pár napja. Mitől lehet? Volt ilyen nektek?
Valamiféle gyulladás van a szervezetedben. Ez lehet bármi - ha más tüneted nincs, használj valami természetes gyulladáscsökkentőt.
Hát lehet hogy hülyeség amit írok, de nekem akkoris szokott megdagadni ha a mandulám be van gyulladva.Ha nincs begyulladva a mandulád, akkor inkább menj el a házi orvosodhoz, mert ő szakember és ha van valami félelmed,akkor tőle nagyobb biztonságban meg tudod kérdezni.
De bemásolok neked ide egy oldalt amit ezzel kapcsolatban találtam, hátha ez segít:
Köszönöm az infókat!
Hát sajnos halmozottan nehéz helyzetben vagyok.
24 hetes kismam vagyok, hypertoniás lettem, toxémia gyunuval vagyok itthon. 3szor 2 dopegytet szedek.
Valamint az egyik fogam be van gyulladva, lehet az okozza a bajt nekem.De csak február 10 re van időpontom a fogorvoshoz, hogy kihúzza a fogam.
ma 10:09 vagyok
Nekem volt egy letört fogam, most húzták ki kedden. Előtte vagy a fülem volt sokat begyulladva vagy pedig a mandulám, nyirokcsomóm bedagadva. Így voltam a húzás napján is, másnap, mintha elvágták volna. Így tényleg igaza van a fogorvosoknak, hogy egy rossz fog bármire kihathat a szervezetben.
Szerintem irány a fogorvos. Én mikor felhívtam a dokit, hogy letört a bölcsességfogamból egy darab és fáj, akkor még aznapra keresett nekem estére egy időpontot (pedig már nagyon tele volt), hogy nehogy begyulladjon a fogam, mert az nem jó a babának.
3 helyre kellett beadnia az érzéstelenítőt és 2 perc alatt kihúzta: szó szerint semmit sem éreztem!!!
15 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!