Milyen tüneteitek voltak, amikor a teszt már a nem várt után 1 nappal + lett?
Figyelt kérdés
Mellfeszülés, gyakori vizelési inger?2011. jan. 20. 01:03
1/7 anonim válasza:
semmi tünetem nem volt...tünetek majd csa kb 7 hetesen jöttek(sűrű pisilés, hányinger, mellfeszülés)
2/7 anonim válasza:
Semmi az égvilágon. A 6. héttől (két héttel később) jött az aluszékonyság, ennyivel megúsztam. Se hányinger, se rosszullétek, semmi.
3/7 anonim válasza:
én nagyon rá voltam görcsölve a bébike érkezésére, minden mensi előtt már jött is a sok tünet. Abban a hónapban valahogy úgy zajlottak az események, hogy nem is foglalkoztam a nem várttal és csak aznap vettem észre, hogy ja ma nem kellett volna, 2 nap múlva erős pozi teszt a tünetek pedig a 6. hét után jöttek, de akkor aztán mindent beleadtak (hányás, hányinger, étvágytalanság, ólomfáradtság). Sok sikert
4/7 anonim válasza:
szia.nekem az 5.dik héten olyan sűrűn kellett wc re járni hogy a fenekemet már nem mertem kitörölni,annyira fájt már.más tünetem még az alvás,nem mertem vezetni,mondom 5dik hét.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem mellfeszülés + hasmenés.
6/7 anonim válasza:
Csak a mellem feszült. Más nem volt a nagyon korai szakaszban. Picit később pedig nagyon aluszékony lettem.
7/7 anonim válasza:
Clostilbegytes hónap volt, nagyon rákoncentráltam a tünetekre, de semmi nem volt. Se mellfeszülés, se hasfájás semmi. 6-7 hetesen kezdődtek a hányinger, hasfeszülés. mellfeszülés, sűrű pisilés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!