Aki hasznalt Angelsounds magzati szivhang hallgatot, mikortol hallotta a babaja szivet?
Szia!
80 kg vagyok és 170 magas, szóval a 20 kg plusz nálam is passzol, 11+5 hetes kora óta megtalálom vele a babát:).
Tényleg teljesen a szeméremdomb környékén keresd, mert még nagyon lent vannak, de az is lehet, hgoy csak elúszkált, nekem sem szereti, mindig kiúszkál, nem is piszkálom már naponta..bár már érzem ahogy rúgdal:D
Kitartást, meg lesz a szívhang:D
17+4hkm
En a 12. Hettol megtalaltam, igaz vekony alkat vagyok. Ez egy tevhit, hogy konnyen osszetevesztheto. Megmutatta a vedono, melyik hang mi, es mindegyik mas. Sztem max az teveszti ossze, aki meg sose hallott doplerrel szivhangot. En ugy kezdtem, hogy a sajatomat meghallgattam. :) hasznalsz hozza vmi folyadekot? Az elejen sokat segitett (en sima vizet hasznaltam, de van hozza zsele vagy allitolag babaolaj is nagyon jo).
Boldog babavarast!
32 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!