Ha egy nő hason fekve alszik el legkönnyebben, és általában így alszik, így ébred reggel, akkor hogy oldja meg ezt terhesen nagy pocakkal?
Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 21:01
1/9 anonim válasza:
szia
amíg kényelmesen alszól a pocidon addig nyugodtan.aztán hamár akkora lesz úgyse fogsz ttudni rajta feküdni.
sok boldogságot
6hós kisfiú anyukája
2/9 anonim válasza:
Szia! Ameddig tud és kényelmes addig alszik csak hason, utána kitalál valami más kényelmes testhelyzetet. A mi ágyunk egy szétnyitható ülőgarnitúra, valahogy oldalt feküdtem, de a fejem egy kispárnával a kanapé karfáján volt. Nem kell attól félni, hogy éjszaka tudat alatt hasra fordulsz és ez árt a babának.
3/9 anonim válasza:
Én szopipárnával oldottam meg a hason fekvést de így a 30.hét után már azzal se megy
4/9 anonim válasza:
szia! én mindig hason tudtam elaludni. most 18 hetes pocis vagyok a változás annyi, hogy hason alszok, de egyik lábam felhúzom, így szinte félhas, és ez még kényelmes, bár már a pocim, ha nem figyelek, és a lábam nem húzom fel már nyom. szerintem mindenki ösztönösen változtat helyzetet, ahogy és amikor még kényelmes.
jó babavárást!
5/9 anonim válasza:
Hu,most en is ettol szenvedek.En is mindig csak hason tudtam elaludni de most 17 hetes vagyok es mar eleg nagy a pocim,a babonak nem tetszik ha hasra fekszem es mar nekem is kenyelmetlen.De annyira megszoktam mar a hason fekvest h ejszaka is mindig felebredek ha arra akarok fordulni,tehat mar 1 hete nem alszok rendesen.De hat ez van,majd csak megszokom.
6/9 anonim válasza:
Én kb. 2 hete nem tudok hason feküdni, azóta oldalra fordulok és a lábam fel van húzva, a hasamnál meg egy kispárna. Igy kényelmes. 36 hetes kismama
7/9 anonim válasza:
Szia! Én régóta csak a bal oldalamon tudok aludni. Ha hanyatt fekve vagy a jobb oldalamon alszom a baba addig rúgdos belülről, amíg meg nem fordulok. A hason fekvést hamar elfelejtettem, mert kényeletlen volt, de a várandósság előtt imádtam úgy aludni. 30 hetes kismami
8/9 anonim válasza:
sehogy. en mindent hasonfekve csinaltam..olvastam, rajzoltam, aludtam, meg inni is tudok ugy :)) mar nem emlekszem, talan a 13. hetig tudtam teljesen hasonfekve lenni, utana nem volt az igazi.. most 36 hetes vagyok, és alig varom, hogy ujra hasalhassak.. aludni a bal oldalon legjobb a babanak, en felig ulve alszom el mostanaban, mert mar faj a bal oldalam (szo szerint), aztan reggel alszok meg picit bal oldalon.. a 35. het utan már két szopiparnat hasznalok, mert egy kevés :S
9/9 anonim válasza:
Hason alvó voltam én is, de kb. a 14-15 héttől már nagyon kényelmetlen volt a hason alvás, azóta viszont szinte nem aludtam egyetlen egy éjszakát sem végig. Hanyatt és a bal oldalamon a baba nem hagy, a jobb oldal meg nekem kényelmetlen. Már csak hat hét van hátra, aztán remélem tudok aludni egy nagyot HASON. Kitartás neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!