Hogy van a 31 heteske, aki tegnap délután írta, hogy rosszul van?
Köszönöm,azt hiszem,én vagyok az. Párom lefektetett,aztán jobban lettem.Ma eddig még nem volt rosszullét,remélem nem is lesz.
Köszönöm viszonylag jól vagyok,az édes terhet kivéve... :)
Pénteken megyek a kórházba uh,meg egyebek,ott majd rákérdezek erre a nyűgre!
Aranyos vagy,h eszedbe jutottam.
Szép napot Neked.
Köszönöm szépen.Most olvastam el a tegnapi hozzászólásokat,és tényleg lépnem kellene.De ugye mindig nyugatom magam,h most jobb,és nincs semmi baj.
Mindenképp írok,ha megtudok vmit.Amúgy tényleg érdekes,h azóta nem kértek új vizeletet.A vérképem jó,a védőnő mindig megdícsér,de ez a baktérium + fehérje,hát nem tudom...
Voltam vérnyomást méretni,és 124/75,ez jónak számít,ugye? Viszont a pulzusom 102-re sikerült! Ez attól lett,h sétáltam,vagy mitől ilyen magas? Ez is lehet baj?
Vettem vizeletvizsgálati tesztet,reggel megcsinálom,és megyek a házidokihoz is,h csináljuk egy új vizeletvizsgálatot.
Remélem minden oké lesz.
Szia!
Voltam ma dokinál,holnapra lesz kész az új vizeletvizsgálat eredménye.A mai vérnyomásom 97/69,p:99! Azt mondták nem tudják miért aggódom,mikor eddig nem is volt magas (egyszer volt 141,de így utólag betudtam annak,h indulás előtt,mikor mentünk a védőnőhöz,nem bírtuk kinyitni a kocsit,így busszal kellett menni,alig értünk oda az időpontra,és tiszta ideg voltam....).
Nem vizesedem még,szerencsére.
Ha érdekel,holnap megírom mi lett a vizelet eredményem! :)
Jah,igen,és a doki hozzátette,h akkor mikor kimutatták a fehérjét,vizelés előtt megmosakodtam e vagy sem.Mondtam,h nem,örültem,ha mielőbb kiengedhetem... :) Mert akkor lehet,h a hüvelyváladékból lett fehérje benne....
Most megmosakodtam,kíváncsi leszek.Most kicsit megnyugodtam,h lesz új eredmény.Remélem minden rendben lesz.
Szép napot.
:)
Teljesen oké lett az eredmény! :) Huu,nagy kő leesett a szívemről! Minden határon belül van,se fehérje,se baci,se magas vérnyomás,se vizesedés... Doki megdícsérte,h szép lelet.
Ezekszerint tényleg hüvelyváladékból került oda fehérje az utolsónál,azután lettem beteg.Biztos felfáztam,vagy nem tudom.De mostmár mindegy.
Ma végre így a 32.hétre kiderült,h kislányunk lesz,amire szívből vágytunk,ennél szebb nem is lehetett volna ez a nap.
Nagy a boldogság,és a nyugalom.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!