Meg lehet érezni a magzat elhalását? Milyen tünetekkel jár, vagy vannak egyáltalán?
Figyelt kérdés
2008. jan. 25. 09:29
1/5 anonim válasza:
Szia! én még nem voltam kismama, de az egyik barátnőm igen, aki nem érzett semmit, csak épp mennie kellett orvoshoz, és akkor állapították meg neki. Ő nyolc hetes volt.
2/5 anonim válasza:
Nem érzel semmit sajnos.De szerintem ha látod, hogy nől lent a pocid akkor nem lehet baj.
3/5 anonim válasza:
Szia! Én görcsöltem és véreztem is.
4/5 anonim válasza:
Nekem pár nap alatt elmúltak a tüneteim, a hasam is lement. Rá egy hétre állapították meg a missed ab-ot.
5/5 anonim válasza:
Nekem pisilés közben volt pici barna, vagy rózsaszín folyásom. A nőgyógyászom figyelmeztetett, h majd ilyen lehet amikor ágyazódik be teljesen a baba. És arra is gondoltam, hogy túl erősen nyomtam pisilés közben és elrepedt valami kis erecske. Fájdogált is a hasam, de nem tudtam az alhasam-e fáj, mert fel voltam fújódva, úgyhogy nem tudom bélmozgás-e volt, vagy alhasi görcsök. De teljesen bepánikoltam ahogy már nem fájtak többé a melleim(pedig addig végig erős feszülő fájdalmat éreztem). Elmentem az ügyeletre, és ott mondták meg, hogy már sajnos nincs szívhangja a picinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!