Hol lehet bérelni csecsemő mérleget, ill. légzés figyelőt Budapesten?
Figyelt kérdés
Lehet egyáltalán bérelni?Ha lehet akkor mennyiért?Megvenni nagyon drága viszont nyugodtabb lennék ha lenne...
29 hetes kismama
2011. jan. 18. 16:18
1/8 anonim válasza:
Péterfy krh-ban a hepinetnél. De ez a cég van valahol a Váci úton is. Ha beírod google-ba sok infót találsz róluk (telefonszámmal együtt). 4000Ft/hó körül van a bérlés, ha jól emlékszem. Mérleget én is onnan akarok, de lehet, hogy van olcsóbban is.
2/8 anonim válasza:
előző vagyok. Itt a link: [link]
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket!Nagyon hasznos volt!
2011. jan. 18. 18:47
6/8 anonim válasza:
Szia.
Én itt találtam 8000.-ft-ért sztem ez tök jó ár, és új. [link]
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Tényleg nagyon jó ár,plusz találtam még mást is az oldalon,amit már régen kerestem!Szóval köszönöm szépen a tippet!
2011. jan. 20. 13:56
8/8 anonim válasza:
:-) igazán nincs mit. Én is első babás vagyok, és kutatom, a holmikat, lehetőségeket. Képzeld az a leg viccesebb, hogy ezt a neten találtam, és itt lakok tőle 2 buszmegállóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!