Ezek a tünetek lehetnek vmi betegség jelei? Bőv. Lent
Naponta többszöri émelygés,összeesős érzés,elgyengülés,ma megszédültem,és elfeketedett előttem minden,le kellett feküdnöm,mert összeestem volna,most egy picit fáj a fejem.A rosszulléteket kíséri még,h nagyon nehéznek érzem a pocimat (mondjuk nem is kicsi).
Vérnyomásom hol 142,hol alatta,általában 130 körüli (eddig senki nem mondta volna,h magas,de szerintem az).
Félek a HELLP-szindrómától is,mert az utolsó - novemberi - leletemen rajta van,h fehérje van a vizeletben,meg baktérium.Azóta szedtem antibiotikumot,de senki nem vizsgált meg újra.Doki nem is szólt ezekről,védőnő vette észre,végül a házidoki írta fel a gyógyszereket.
Aggódom a napi többszöri rosszullét miatt.Nődokihoz csak febr.3-án kell mennem.
Nem tudom mitől lehet ez. Ez normális terhesség alatt?
Amúgy 31 hetes vagyok. Ja,igen,a keményedések.Mostis éreztem egymás után,h feszül a hasam!
Írjátok meg,ha nektek is voltak ilyen tünetek,h mit csináltatok,vagy mitől lehetnek ezek....
Félek!
Köszi,üdv.31 h km
Miért nem mész orvoshoz? Én sztk-ba járok, ha bármi nem tetszik rajtam, azonnal megyek.
Menj be most.
sztk-ba járok én is,de csak hetente egyszer van rendelés... Pedig pesten lakom...
Háziorvos nem tud segíteni? Most rendel délután. Esetleg menjek le egy vérnyomás mérésre? Vagy már nem tudom... :(
Szerintem menj a háziorvoshoz, hátha tud segíteni valamit.A vérnyomásra nálunk 140/90-ig nem szólnak, de a szédülés lehet ettől van.De egyébként tegnap voltam tanácsadáson, ott is panaszkodott egy kismama, hogy majd megszül minden frontra, lehet hideg és meleg is.Mond a dokinak, hogy nézzen egy pisit is, meg szedj magnéziumot!Én Magnerotot szedek a keményedésre, 3x1-et!
29h km
Utolsóval értek egyet!!! A magas vérnyomás+fehérje a vizeletben nem játék!!! IRÁNY A KÓRHÁZ!!! Verd ki a dilit, ha nem akarnak megvizsgálni!!!
És utána, ha jó kezekbe kerülsz, megvizsgálnak, akkor végre megnyugodhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!