Rágyújtottatok a terhesség alatt? Ha igen, akkor mennyit cigiztetek?
18 hetes vagyok. Mióta tudom, hogy jön a pici napi 1-2 szálat szívok el,azt is 2 részletben. Mondtam a dokinak is, ő azt mondta, hogy inkább szívjam el azt az 1-2 szálát, mert sokkal jobban árt a babának az, ha idegeskedem amiatt, hogy nem tudok rágyújtani. Volt már valaki ilyen szituba?
Igyekszem még ettől az 1-2 száltól is megszabadulni,de azért nem olyan egyszerű...
Én nagy bagós voltam.Úgy vagyok vele,hogy 1-2 szálnak semmi értelme.Vagy 1 doboz vagy semmi,bár tudom,hogy ez egy nemdohányosnak undorítóan hangzik.Mi terveztük a babánkat,előtte raktam le 2 héttel,nagyon rossz volt.Azóta is kívánom,pedig lassan fél éve nem szívom,de azthiszem amint megszülök,abbahagyom a szoptatást,újra fogok kezdeni bagózni.Én szeretek-ez van.Egyébként bár nem helyeslem,de ha az orvosod rendesen nyomon követi a terhességed,akkor nem lesz semmi baj,de ha tudod akkor inkább rakd le,mert öregíti a méhlepényt,és ez főleg a terhesség 3.trimeszterében okozhat problémákat.
Amúgy valaki írta (és ez nagy igazság) RENGETEGEN dohányoznak terhesen,csak a többség mélyen titkolja.
Tessék, egy bolond százat csinál. Én vagyok a "túlzott" egészségmániás, mert elítélem ha valaki terhesen cigizik. Szerintem felháborító, hogy ennyire véditek magatokat, mint akik nem is ebben a felvilágosult világban éltek. A dohányzás igenis káros, akkor is, ha egy dobozzal szívjátok és akkor is ha csak egy szálat, a passzív dohányzás pedig talán még károsabb.
Meg van rólatok a véleményem, el tudom képzelni, hogy milyen emberek lehettek. A rendesen felvilágosított rétegnek nem kell külön könyörögni, hogy ugyan már gondoljon már a gyermekére is és ne hitegesse magát, hogy úgysem lesz a babának semmi baja. Lehet, hogy éppen nem lesz baja, de ha meg a baba mégis koraszülötten fekszik az inkubátorban és sírtok az életéért, majd akkor lesz bűntudatotok.
Írtam, hogy én is dohányoztam régebben, de akkor sem jutott volna eszembe sohasem terhesen szívni. Felelőtlen embernek tartalak titeket és nem csak én.
Pontozzatok le nyugodtan, engem nem is ez az apróság dühít, hanem az, hogy mennyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!