Vércukor (terheles) vizsgálatra mit vigyek vizet lehet? Mennyi ideig tart 2 ora? 3 ora? Mibol áll?
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 12:28
1/5 anonim válasza:
Igen vizet lehet inni. Olvasnivalót v. mást vigyél mert két órán át ott kell ülni. elmenni ugyan el lehet - elvileg - de mivel éhgyomorra kell menni nem lesz nagyon sok energiád.
bemész megszúrnak a tesztcsikkal ha megfelelő tartományban van jön a vénás vérvétel aztán cukros lötyi két óra pihenés majd újabb vérvétel vénából. utánna lehet menni.
2/5 anonim válasza:
nekem azt mondták menjek oda, leveszik a vért, egyek egy zsömlét és 2dl tejet és onnantól számítva hogy elkezdtem enni várjak 90 percet, hogy újra levegyék
3/5 anonim válasza:
Az amit a 2. v. ir a " zsemlés tejes " teszt ami nem igazán terheléses hanem egy kiméletes verzió annak van aki nem cukorbeteg alkat nincs megalapozott igény a vizsgálatra
magándoki kéri pl.
aki először terhelésen volt de kihányta nekik is ez a zsemlés van.
sajnos kötelező. Vigyél ennivalót !
4/5 anonim válasza:
vizet olvasni valót és CITROMLEVET amit a cukros lötyiba bele lehet önteni!
5/5 anonim válasza:
Nálunk se előtte, se a két vérvétel között nem lehetett inni. Még vizet sem. Levették reggel, azt át kellett vinni a központi laborba, ott behívtak, a nőci szeme láttára meg kellett inni a cukros lötyit. Utána 2 órára leültettek a folyosón. Mondjuk én egy másik kismamával kimentem az udvarra sétálni. A két óra letelte után levették a második adag vért, aztán mehettünk haza. Eredmény másnapra volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!