Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néha előforduló barna maszatol...

Néha előforduló barna maszatolással kezdődhet a teherbeesés?

Figyelt kérdés
Volt akinek így kezdődött, hogy az esedékes mensi előtt néha-néha barnázott kicsit? Ez gond lehet a terhességnél, vagy ez normális dolog? Tegnap még 37 volt a hőm, ma már 36,8 lett. Meg fog jönni??? Miért van most ez a barna maszatolás néha nálam? Nem így szokott kezdődni a mensim...azért furcsállom...lehet ez még terhesség?
2011. jan. 18. 07:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen lehet! Az első terhességemnél barnáztam és nem úgy mint mensi előtt, szoktam. Most úgy néz ki ismét várandós vagyok és mikor meg kellett volna jönnie volt egy kis barna maszatom. A hőt sosem mérem, azzal kapcsolatban nem tudok mondani semmit.
2011. jan. 18. 07:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, megnyugtattál egy kicsit...akkor talán még van reményem, addig amíg nem megy át pirosba...és ha netán terhesség áll fent, akkor a barnázás miatt nem fogom elveszíteni a babát?

Jajj, félek, meg fog jönni! :((( Úgy szeretnék már kisbabát (több mint 1 éve nem védekezünk), nekem még nincs és már 27 éves vagyok!!

2011. jan. 18. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!