13. hetes iker kismama vagyok. Eddig semmi hányingerem nem volt, kb.1 hete viszont naponta többször is ingert érzek. Mitől lehet ez?
Leginkább akkor jön rám, ha sétálok, mászkálok, stb. Tv nézés és pihenés közben egyáltalán nem.
Nem érzek "feljövő savat" sem.
Ez teljesen normalis jelenseg, hiszen terhes vagy. A legtobbszor mar az elejen van hanyinger, de valakinek kesobb jelentkezik. Mindenkinel mas. Valaki vegig hanyja a terhesseget, valaki egyetlen egyszer sem
Nyugodj meg minden ok, tudok egy ikres oldalt, mindjart megirom a cimet, es ott is van forum, ikresekkel beszelgethetsz!
Nezegesd www.ikresek.hu
Jo egeszseget nektek, szia.
Ja, és én is az ikresek oldalt szoktam nézegetni, meg a babaneten is van egy fórum (társalgó, várandóság, ikrek+ veszélyeztetett terhesség)
hármasikres kismama
3-as terhes kismamai, gratulalok, elso babaid lesznek, vagy van mar csemeted? Tudod mar a nemuket a manoknak? Mikorra vagy kiirva, van a csaladodban iker? Mindig is csodaltam az ikreket, annyira kulonlegesseg szerintem.
Nekem is voltak iker osztalytarsaim, es babysitterkent vigyaztam ikrekre, egy fiura es egy kislanyra, az egyik tiszta apja, a masik tiszta anyja volt.
Ez tenyleg csoda, jo egeszseget kivanok nektek!!!!!
Szia! Még nem tudom a nemüket, de remélem, jövőhéten, mikor megyek a dokihoz már megtudja mondani! Első babák lesznek, nagyon várjuk már őket, persze meg is ijedtünk hirtelen (főleg, a dokik jól ránk is ijesztettek), de most már boldogan várjuk őket. Persze biztos nem lesz egyszerű, de van/lesz segítség. Már ígértem itt másoknak is, hogy majd ha megszületnek, vagy lesz valami fejlemény, írok (valószínűleg ide).
A kérdezőnek: bocsi, remélem, nem baj, hogy ide írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!