Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos sokat sírok mostanában....

Sajnos sokat sírok mostanában. A baba személyiségére ez van hatással? Árt neki?

Figyelt kérdés

Nem mennek túl jól a "dolgok", érzékenyebb is vagyok, de nem tudok uralkodni az érzéseimen, harmadik napja szinte egyfolytában szorongatja a szívem és a torkom a sírás.

Más is volt már így?

2009. febr. 2. 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez természetes velejárója a terhességnek,a hormonok miatt van.Érzékenyebbek vagyunk és minden apróságon képesek vagyunk sírni,a következő pillanatban meg nevetni.Az hangulatingadozások végigkísérik a terhességet.Ha sírnod kell,hát sírj,nem kell ezt szégyellni,a környezeted is megszokja majd.
2009. febr. 2. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok:azt elfelejtettem írni,hogy a babának nem ártasz vele,de ha feszült és ideges vagy,azzal igen.Néha jót tesz egy csésze citromfű tea,jobb kedvet csinál és megnyugtat.
2009. febr. 2. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baj a babáddal azért mert sírsz, ne aggódj:)

A kisfiammal én a 9 hónapból 5-öt végigidegeskedtem, én is sokat sírtam. Azóta már 13 hónapos vidám kisfickó, kiegyensúlyozott gyerek.

Úgyhogy csak nyugi, és remélem minél hamarabb megoldódnak a problémáid.

2009. febr. 2. 09:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. Igyekszem megnyugodni.
2009. febr. 2. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! A decembert én is végig bőgtem és tiszta depis voltam. Aztán úgy döntöttem, hogy bár a helyzetünk sokat nem javult, mégis másképpen kell hozzáállnom a dolgokhoz. A babának baja nem lesz, bár ha anyuka szomorú, azt ő is érzi. Próbálj kicsit pozitívabban hozzááállni a dolgokhoz! Meglátod, amint váltassz, sokkal jobban érzed majd magad. Még mindig van hogy kiborulok valami miatt, de ahogy jön, úgy megy és arra gondolok, hogy úgyis megoldjuk! :)

23 hetes kismami

2009. febr. 2. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:

mindenkeppen sirj, ha ugy erzed kell, ha benntartod, az sokkal rosszabb.

a siraskor amugy a szervezetben felszabadul valami hormon, ami megnyugtat, meg jó erzessel tolt el, ezert jobb némileg siras utan, max ebből kap a baba, de ebben sem vagyok biztos.

viszont stresszelni, idegeskedni nem szabad hosszu tavon..

és igen, perszehogy volt vele más is igy, és van is.

2009. febr. 2. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!