Sajnos sokat sírok mostanában. A baba személyiségére ez van hatással? Árt neki?
Nem mennek túl jól a "dolgok", érzékenyebb is vagyok, de nem tudok uralkodni az érzéseimen, harmadik napja szinte egyfolytában szorongatja a szívem és a torkom a sírás.
Más is volt már így?
Nem lesz semmi baj a babáddal azért mert sírsz, ne aggódj:)
A kisfiammal én a 9 hónapból 5-öt végigidegeskedtem, én is sokat sírtam. Azóta már 13 hónapos vidám kisfickó, kiegyensúlyozott gyerek.
Úgyhogy csak nyugi, és remélem minél hamarabb megoldódnak a problémáid.
Szia! A decembert én is végig bőgtem és tiszta depis voltam. Aztán úgy döntöttem, hogy bár a helyzetünk sokat nem javult, mégis másképpen kell hozzáállnom a dolgokhoz. A babának baja nem lesz, bár ha anyuka szomorú, azt ő is érzi. Próbálj kicsit pozitívabban hozzááállni a dolgokhoz! Meglátod, amint váltassz, sokkal jobban érzed majd magad. Még mindig van hogy kiborulok valami miatt, de ahogy jön, úgy megy és arra gondolok, hogy úgyis megoldjuk! :)
23 hetes kismami
mindenkeppen sirj, ha ugy erzed kell, ha benntartod, az sokkal rosszabb.
a siraskor amugy a szervezetben felszabadul valami hormon, ami megnyugtat, meg jó erzessel tolt el, ezert jobb némileg siras utan, max ebből kap a baba, de ebben sem vagyok biztos.
viszont stresszelni, idegeskedni nem szabad hosszu tavon..
és igen, perszehogy volt vele más is igy, és van is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!