Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan érzésem volt, mintha...

Olyan érzésem volt, mintha valami visszapattant volna a hasfalamról. Ez már a baba?

Figyelt kérdés

17 hetes kismami vagyok,első babás.

Bocs,ha hülyét kérdezek,de nekem Ő első.:)

Köszönöm

2008. jan. 24. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A hadfaladat nem ismerem, de a hasfaladon ilyen érzés lehet a baba:-)))

Na de viccet félretéve, én eleinte, már 15 hetes koromtól érzetem mintha hullámzana bennem. Nem tudtam konkretizálni, kezemmel sem éreztem, csak gy belül...

Aztán olyan 18-18 hét között éreztem, hogy rugdos, nekem még mindig ilyan érzés mintha egy hatalams buborék kidurranna a hasamban:-)

Nagyon valószínü,hogy a babád érzed, párszor megismétlődik, és egyre biztosabb leszel benne:-)

De ne ilyedj meg, ha csak ritkán érzed, idővel egyre gyakoribb lesz)

2008. jan. 24. 16:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ,aranyos vagy!:)

Értem ám a viccet,csak nagyon izgatott vagyok!:)

2008. jan. 24. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!én 15 hetesen éreztem először.Pár napig csak este,mikor lefeküdtem,akkor volt egy vagy két "buborék"!Nem voltam bent biztos,hogy Ő az,de pár nap múlva már tudtam!Akkor már napközben is jelentkezett egyszer egy rugásnyira!:)A 16. héttől viszont nagyon aktív!Naponta többször jelez,szinte óránként,no és már erősebben!Nagyon jó érzés,majd meglátod!:)Valószínű Te is azt érezted már!Pár nap és biztos leszel bent!:)
2008. jan. 25. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!