Előfordul más kismamával is, hogy egy picit bepisil? Ez a terhességgel jár vagy lett vmi húgyúti betegségem? Nem tudtam máshogy fogalmazni, bocs.
nalam is foleg kohogesnel es tusszentesnel volt:-)
lehet, nalad nagyon tele van a holyag es a baba is nyomja.
Sajnos megesik. Velem inkabb a vegen fordult elo, amikor mar nagyon lent volt a feje, es hiaba "szoritottam", csak-csak becsurrant.:(
A helyzet akkor jott rendbe, amikor ismet el tudtam kezdeni sportolni. Gondolom ott lent is erosodtek az izmok.:)
Sajna velem is előfordul, de néha én sajna észre sem veszem, de nem nagy mennyiséget képzljünk el csak egy két csepp, mert a zároizom nem zár úgy mint ha nem vagyunk terhesek, mert nyomja a béby.és szerintem ahogy a terhesség vége felé halladunk ez annál rosszabb.ugyhogy ne parázz!!!
38 hetes kismami
Ok, nem pazázok:)
Könnyű szülést neked utolsó!
Terhességi inkontinenciának hívják, ez is tünet. :)
Így vannak a 70 évesek, meg mi is. :) Egyébként nálam is a tüsszentés gázos...
Szülés után intim tornával állítható vissza! Így viszotn nagyon hamar!
Javaslom, hogy szerezz be egy intim torna DVD-t, Kriston Andreáé nagyon jó, elmondja a helyes testtartást, és hogy mikor mit kell érezni a végbélben ill. a hüvelyben, ha a gyakorlatot helyesen végzi valaki.
Nálam is így volt, de amikor tüsszentettem. :-)
17 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!