Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes vagyok és most...

11 hetes vagyok és most megint sűrűn járok pisilni. Pedig már elmúlt, (nem fáztam fel) És néha csak pár csepp van és mégis ugy érzem mintha órák óta nem voltam wc. Normális ez vagy vali baj lehet?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 17:38
 1/8 A kérdező kommentje:
valami baj
2009. febr. 1. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én 12 hetes vagyok de ugyan így vagyok a pisivel mint te! De ez így is marad úgy tudom sőt még rosszabb lesz:)! Mert ahogy nől a baba egyre jobban nyomja a húgyhólyagot!
2009. febr. 1. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez rosszabb lesz mert a babó nőni fog és nyomni fogja a húgyhólyagodat.Tapasztalat én kb.3 percenként járok wc-re.Kitartás.

Boldog Baba várást!

38+1 hetes kismami

2009. febr. 1. 17:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Pedig én ugy tudtam hogy el fog múlni és a végén ujra elöjőn.De nem baj mindent a babáért:)
2009. febr. 1. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia Én 12hetes vagyok,én is sürün pisilek,pedig én sem vok felfázva.Valamék nap pl:volt egy olyan 2órám amikor 5-10percenkét pisiltem.Szerintem is idővel rosszabb lesz és szerintem attól is függ,hogy a baba hol fekszik pont a pociban.
2009. febr. 1. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Szokj hozzá! Nekem is így állnak a dolgok. Éjszakánként is többször felkelek pisilni. Ja és az én babómnak a kedvenc játékszere a hólyagom. Mostmár kész kis vasgyúró. Néha olyat belever a hólyagomba, hogy hirtelen azt hittem, bepisilek, na meg hogy leszakad. Szóval készülj fel! :)

23 hetes kismami

2009. febr. 1. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó ez nagyon édes volt!!!:)
2009. febr. 1. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám is vízágynak nézi a hólyagomat, ez neki biztos tökjó, de nekem...

Amúgy is 10 percenként pisilek, hát még ha ugrál is rajta. Úgy szeretném egyszer végigaludni az éjszakát, de kb 5 ször kell kimennem.Tarts ki így lesze ez még egy darabig.

18 hetes kismama

2009. febr. 2. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!