Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kapok majd pénzt a kisbabám...

Kapok majd pénzt a kisbabám után ha nem volt még bejelentett munkahelyem és élettársi viszonyban vagyok a gyerek apjával?

Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 15:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:31

Pedig szerintem igazad van. Ilyesmin ne húzd fel magad, nem éri meg.

Bár én is biztos tudatlan vagyok aki nem lát bele az egészbe és jogom sem lenne felvenni a gyest, mert ugye én is csak tanulok...

Igen, 21 éves tanuló vagyok aki szégyen szemre nem tud egyetem és okj mellett dolgozni idő hiányában... Köpjetek le...

Agyam eldobom, hogy ilyen emberek nevelik a jövő nemzedékét. Majd a saját gyerekednek is mond szépen ezeket kedves gyárban dolgozott anyuka ha véletlen idő előtt becsúszik a baba. Biztos nagyon fog érte tisztelni....

Egyébként párom is szakács. Budapesten. Érdekes, de van munkája, pedig nyáron bezárt az étterem ahol dolgozott, de még zárás előtt talált magának új helyet.

Nagyon furcsa, nem is értem...

2011. jan. 17. 15:54
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Na-na álljunk már meg!

Kedves utolsó olvasd már el légyszives a kedves egyetemista anyuka mit szólt hozzá elsőnek!

Lehurrogta a kérdezőt...Erre reagáltam.Szerintem ő volt a bunkó nem én.

Kár ezért támadni mert nem én kezdtem a bunkózást hanem ő.

És ennyi erővel sajnálom,hogy 21 éves gyerek neveli a jövő nemzedékét:D:D:D:D:D:D

Látni gyerek vagy még,mert el sem olvasod mi volt:D

2011. jan. 17. 17:16
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Egyetemistának adok igazat! Ő "az egyetemen dolgozik" fizet utána is az állam érte mindent. Igenmis van közös. Egy része elveszik, mások jogtalanul zsebre dugják, de senki sem a saját pénzéből fizeti ki a támogatásokat, hanem a közösből. Nem korrekt az egész, nem tudjuk felmérni, hogy kinek miért nincs állása, lehet attól még dolgozik feketén vagy az önhibáján kívül nem tud dolgozni. Ez el is fogadható, ám még sem korrekt a rendszer, csupán azért, mert sokakat nem illeti meg valójában a támogatás, vagy szánt szándékkal pályázik a segélyre és azok akik ezzel így vannak, azok veszik el azoktól akiknek meg szüksége van rá. Azt kéne megszüntetni! És mi sem lennénk ilyen előítéletesek!
2011. jan. 20. 15:59
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

Az "egyetemista" vagyok újra.

"Ne haragudj, de butaság vagy figyelmetlenség amit írtál. Én nem lehurrogtam, hanem megvédtem a kérdezőt.

Tessék az első hozzászólásom:

Néhány nő elképesztő ezen az oldalon....ha egy 18-20 éves lány azt kérdezi, hogy megtartsam -e a gyereket... a legtöbben fel vannak háborodva, ha valaki abortuszon gondolkodik, mert az szerintük gyilkosság. De az a kismama is kap majd gyest és családit, pedig sosem tett a "közösbe" blah...

Én sem tettem, csak "elvettem", mert egyetemista vagyok, és teherbe estem...kapok majd gyest és családit...bár 40 ezerrel ki törölhetem a ..., de a papa dolgozni fog, még szerencse, hogy van papa...mert megy a tanács az elhagyott terhes nőknek is, hogy eszébe se jusson elvetetni!!!"

Méghozzá az első hozzászólásokra reagáltam, amiből párat azóta eltávolítottak, mert volt köztük egy ilyen: "én dolgoztam, te meg majd tartod a markod, mint a cigányok..."

Nah, például ez a kedves véleményező háborított fel. Nemcsak előítéletes, de még rasszista is, aki nem a kérdésre válaszolt.

Honnan vetted azt, hogy lehurrogtam a kérdezőt? Nem egyértelmű, hogy megvédtem???????????????

2011. jan. 20. 17:56
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
Meg azt is szeretném tudni, hogy kivel voltam "bunkó"? Mi az hogy én kezdtem a "bunkózást"?
2011. jan. 20. 17:58
 16/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 01-17 17:16

Elolvastam, de úgy látom, hogy inkább te vagy az aki elvesztette a fonalat, hogy ki mit írt.

Jah és, hogy fiatal vagyok... Gratulálok, most aztán nagyon le lettem szólva...

2011. jan. 20. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!