Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól kezdtek el vásárolgat...

Mikortól kezdtek el vásárolgatni a babának?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 17 hetes, igaz, még a nemét nem tudjuk, de már úgy vennék 1-2 dolgot neki! A párom mindig azt mondja, hogy ráér az még.
2011. jan. 14. 10:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi a 20-22. héttől kezdtünk vásárolgatni, akkor a nagyját be is szereztük.
2011. jan. 14. 13:53
 12/15 anonim ***** válasza:
5 hónaposan kezdtünk vásárolgatni, kicsi lelkiismeretfurdalással, de a baba-mama expón kaptunk pár kedvezményes kupont, és azok évvégéig voltak érvényesek, így felhasználtuk. Meg úgy voltam vele, hogy ha ez a baba nem marad meg, úgyis lesz másik, szóval előbb-utóbb úgyis meg kell venni a dolgokat. Amikor megvettünk egy cumit, a legszívesebben elraktam volna a táskámba kabalaként, de a férjem rámszólt, hogy hagyjam békén.
2011. jan. 14. 14:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Én ezeket a babonákat nem értem... :) Én most vagyok 14 hetes és már apránként vásárolgatok, turikban, itt-ott, ahol látok jó áron valamit.
2011. jan. 14. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:

21. héttől. Akkor derült ki a neme.

Először a nagyobb dolgokat, akciók voltak (kiságy stb) aztán nekem ami kell, majd a babának. Sok minden apukára hárult én nyomtattam listát képpel és vásárlási hellyel árral mert sokat voltam kórházban.

2011. jan. 14. 16:42
 15/15 anonim ***** válasza:
10:59es vagyok! Én sem vagyok babonás,vagyis csak kicsit,de örülök azért,hogy nem vásároltunk előre!6ik hónapban majdnem elvesztettem a babámat,miután kiengedtek a kórházból utána vásároltam be.Második babámat elvesztettem,6hetes voltam! Tudom,hogy semmi köze a babonához,de azért ha megint sikerül teherbe esnem akkor sem fogok a hatodik hónapnál hamarabb vásárolni!
2011. jan. 14. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!