Ez durva, tényleg így látszik a kismama pocakján, ha mozog a baba? (videó)
2011. jan. 13. 20:00
12/16 anonim válasza:
Ma a villamoson néztek rám megrökönyödve, mert KABÁTON KERESZTÜL lehetett látni, ahogy mocorog a kisasszony. :D Van, amikor fáj, van, amikor nem. De ez nem olyan erős fájdalom azért, amit ne lehetne elviselni. :) 38 hkm
13/16 anonim válasza:
Nekem nem fájt, viszont sokat játszottunk. Ha rátettem egy tányért a hasamra, azt billegtette, a távkapcsolót lerugdosta. Én szerettem nagyon :)
14/16 anonim válasza:
Hát én 37 hetes km vagyok, de én soha nem tapasztaltam ilyen mozgásokat. Néha-néha ugyan lehet látni szabad szemmel is, de csak pár másodperc. Az én kisasszonyom csak finoman mocorog meg kapirgál odabent, külső szemmel nem igen látható.
15/16 anonim válasza:
Az én lányom is nyugis volt,inkább csak ,,kaparászott,, szöszmötölt odabent! :) A fiam már brutálisan adta elő! :D Meg is lett az eredménye a sok hancúrnak,mert 2x volt rajta a nyakán a zsinór.
16/16 anonim válasza:
Az én kicsi lánykám is igen aktív, aminek szintén látható jelei vannak. 30 hetes vagyok és a doki szerint picit kicsi, de erő az van benne.:-)Én egyébként imádom, bár néha tényleg elég kellemetlen. A kedvencem amikor kinyomja valamelyik testrészét. Néha teljesen deformált olyankor a pocakom.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!