38 hetes vagyok és megszeretném kérdezi hogy akik február elején közepén szülnek hogy vannak? Babáitok lassuak vagy hogy vagytok?
Köszi a válaszokat csak kíváncsi vagyok és aggódok mert a babó nagyon lelassult,persze meg volt a napi 40 mozgás.A nyákdugóm már távozott és hát nem tudom mikor tarthatom a kislányomat a kezemben.
38 hetes kismami
Alvással nehezen állok én alíg alszom éjszaka.Kitágulva pedig már kicsit kivagyok,de nem vészes,csak az izgat hogy a nyákdugóm távozott.
Boldog Baba várást és könnyű szülést!
köszi a választ!
Szia!
Nem tudom hogy jelent-e valamit.
Köszike a választ!
Privibe szeretnél írogatni utolsó válaszoló?
Én február 13-ra vagyok kiírva. Fizikailag elég jól bírom, csak már nagyon unatkozom! A baba szobája kész, nincs már különösebb teendőm a házimunkán kívül. Így elég lassan mennek a napok, főleg, hogy az éjszaka felét is átunatkozom... már kezd kicsit idegesíteni, hogy ismerősök, rokonok folyton kérdezgetik, hogy Na szültem-e már, nahát, még nem!? - az ilyen kérdésektől még lassabban megy az idő:S
Az én babám sem túl aktív már, inkább csak kifeszíti, nyomkodja magát.
Ami érdekes, hogy múlt héten vizesedtem rendesen, és ez mostanra szinte teljesen elmúlt, pedig nem ettem-ittam semmi különöset.
Én is febr.13-ra vagyok kiírva.
köszike a választ
Én is február 19.-re vagyok kiírva :-) nekem ma egész nap fájdogál a hasam olyan mensi szerű görcsölést éreztem,na nem folyamatosan hanem többször visszatért ,vagy fél óráig tartott aztán elmúlt,most nem érzek semmit.Ez már szerintem jósló fájás.nyákdugóm még nem távozott,és csütörtökön vizsgált a dokim,teljesen zárva van a méhszájam..
Az én babóm folyamatosan mocorog,bár néha tényleg nem jelentkezik egy darabig,ilyenkor gyengéden megbögdősöm,és
általában hamarosan bejelentkezik a kislányom :-)
Ez a fiamnál is bejött :-)
Boldog babavárást,és könnyű szülést mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!