Májusra kiírt kismamák hogy vagytok?
Szia, én május 25-re vagyok kiírva. Bébikénk nagyon kis virgonc, már nem csak érezni, hanem látni is lehet ahogy bent bumlizik. És 1 hete csuklik a drága. Szokásos tágulási medencetáji fájdalomtól eltekintve jól vagyok, poci szépen nő, kezdek belassulni. A munkám miatt táppénzen vagyok 3 hónapja. 3. bébi lesz.
21+1 km
Szia, 22-re vagyok kiírva.
Minden oké a medencecsont, keresztcsont fájdalmat leszámítva. 2. babánál állítólag jobban fáj, hát... csak igazolni tudom. Elkezdtem ez miatt tornázni, talán segít rajta némiképp.
Manóka nagyon sokat ficereg, most is. :))
Én is le vagyok lassulva annyira, h bárhol el tudnék aludni. :)) Szerencsére itthon vagyok a tesóval úgyhogy a délutáni alvás nekem is megvan.
Szia!
Én máj. 31-re vagyok kiírva. Még Gyeden vagyok, így itthon vagyok a "nagyobbal" :)
Elég későn éreztem meg a mozgolódását, csak a 18-19. héten, azóta minden nap érzem, de nagyon gyengén és főleg esténként amikor már lefekszek.
Neked kiderült már a neme?
Nekünk öcsit hoz a gólya a nagylány mellé, a névválasztással nagy gondban vagyunk:)
Amúgy jól vagyunk, néha fájdogál a hasam, de a Magne B6 segít.
További szép babavárást és jó egészséget!
Én május 19-re vagyok kiírva. Úgy tervezem, hogy április 1-ig fogok dolgozni, ha minden jól megy.
Az alvással vannak kisebb gondok, elég nehezen tudok kényelmesen elhelyezkedni.
Már nagyon várjuk a 24 hetes UH-t.
Neked mikor derült ki, hogy kinyílt a külső méhszájad?
máj 7 re vagyok kiirva.23 hetes vagyok(nemsokára 24)jol vagyok nem faj semmi.jokat alszom.pocak most gyoran nol.elevitet szedek es vasat+ calciumsandoz pezsgotablettat.hetfon megyek 24 hetes vizsgálatra ,21 en 4d ultrahangra.
ja 36 eves vagyok,els0 baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!