Én is nézek a mai napig,mert azért szeretem a horror filmeket.
Privibe beszélgetünk?
38 hetes pocis
2009. jan. 31. 17:28
2/13 anonim válasza:
Én mindig oda voltam a horror filmekért és nem stresszelek rajtuk egy kicsit se így nagyon sokszor nézem
30 hetes
2009. jan. 31. 17:32
3/13 anonim válasza:
szia, én nagyon szerettem az ilyen filmeket, de amikor terhes lettem már nem bírtam megnézni őket többet. Ha egyszer-egyszer belenéztem egybe amikor megijedtem a végefele sokat keményedett tőle a pocim. Már 5 hónapos múlt a babóm, de még mindig félve nézek ilyesmit, leginkább azért, mert utána rosszat álmodok, az álmaim sokkal "látványosabbak" a szülés óta. legutóbb a Fűrész 4-et néztem, az nem is igazán ijesztő csak gusztustalan szerintem, de utána is napokig hülyeségeket álmodtam.
2009. jan. 31. 17:32
4/13 anonim válasza:
Szia!
Én nagyon szeretem a horrort! Most hogy mondod meg is kéne néznem egyet :)!! 12.hetes pocis!
2009. jan. 31. 17:57
5/13 anonim válasza:
Sziasztok!
Én imádom a horrort, különösebben nem is zaklatnak fel, bár jó lenne már egy olyan horror, amitől sikítófrászt kapok:D
2009. jan. 31. 18:16
6/13 A kérdező kommentje:
Egy olyan frász nekem is jól jönne:):)
Ezért nézek sok ilyen filmet hátha valamelyik megborzongat:)
2009. jan. 31. 18:39
7/13 anonim válasza:
Hát nem irigylem a kisbabáitokat.
2009. jan. 31. 18:54
8/13 anonim válasza:
Én is horror film párti vagyok. De mióta terhes lettem, nem nagyon bírom. :( Erre én pont a Fűrész4 nézésekor jöttem rá. Azóta is próbálkozom, de ha úgy érzem nem bírom megnézni, elkapcsolok. De én így terhesen még egy akciófilmet is ezerszer jobban átélek. Nagyon tudok izgulni. :)
22 hetes kismami
2009. jan. 31. 19:26
9/13 anonim válasza:
hát nekem ami igazén ijesztő volt és többet nem nézném meg az az Átok-The grudge és a Silent Hill, de mindenkinek más és más.
2009. jan. 31. 20:48
10/13 anonim válasza:
Én a Kört néztem meg pocisan, de megfogadtam, hogy többet nem néez horrort még babát várok, mert éreztem, hogy a bennem levő izgalomtól a baba is izgalomba jött, folyton rúgdosott!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!