Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek baj, ha a terméken...

Szerintetek baj, ha a termékeny napjaimon nem tartottunk szünetet?

Figyelt kérdés
A 14.napon volt a peteérésem. Ezeken a napokon voltunk együtt:11.12.13.14. A 11. előtt nagyon rég kb.3-4 hete. az ovu teszt a 12 és 13. napon volt erősen pozitív.
2011. jan. 12. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem baj!

Nem véletlen hogy azoknak is összejön a baba akik nem nézik a pé-t csak két háromnaponta szeretkeznek.

2011. jan. 12. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindkét babámnál, mikor terhes lettem, a peteérés körül folyamatosan együtt voltunk, minden nap több mint egy héten keresztül. Elsőre összejött mindkettő.

Másodiknál használtam ovutesztet.

2011. jan. 12. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
miért lenne baj? Ha akar jönni a baba, akkor így is, úgy is jönni fog, még ha nem számolgatsz, nem figyelsz semmire. Ha meg nem akar jönni, akkor igazán hiába figyelsz minden jelet. Én pl. sosem hőmérőztem, soha nem néztem az ovut, stb, mégis van 4 gyönyörű gyerekem.. ja! És akkor voltunk együtt a férjemmel, amikor jól esett....
2011. jan. 12. 12:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, reménykedem!
2011. jan. 12. 12:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Gondoltam megírom, hogy tényleg nem volt gond a sűrű együttlét, mert ma pozitívat teszteltem! Puszi!
2011. jan. 23. 10:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!! Ahogy írtam: amikor jönni akar, úgyis jön... Vigyázz magatokra és élvezd ezt a gyönyörű időszakot!
2011. jan. 23. 19:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2011. jan. 24. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!