Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pg-53 minimikroszkopot hogy...

A pg-53 minimikroszkopot hogy kell használni, vagyis mennyi nyál kell, és kézzel kell rárakni?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem, és nekem olyan sürü sötét foltot mutat. Se amöba foltokat, se páfrányost.
2008. jan. 23. 17:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Tegyél az ujjadra egy kevés nyálat majd rakd rá az üveglapra úgy, hogy ne legyen buborékos.Várj a nyál mennyiségétől függően 5-10 percet míg megszárad és lámpafény felé tartva nézz bele.Ha elsőre nem látsz semmit vagy túl kevés nyálat vagy túl sokat raktál rá.Majd kitapasztalod.Arra vigyázz hogy mindig alaposan tisztítsd meg a lencsét. Én ablaktisztítóval és szemüvegtörlőkendővel takarítottam.Én természetes fénynél nem láttam semmit csak a kis aztali lámpám felé közel hajolva.Sok sikert a gyakorláshoz.
2008. jan. 23. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!