18-20 hetes kismamik, mi újság?
Figyelt kérdés
Mi 19+5 hetesek vagyunk, holnap megyünk UH-ra. Remélem megmutatja, hogy fiú vagy lány, de persze a legfontosabb, hogy minden rendben legyen. AFP kinek milyen lett? Babát érzitek már? Front hatással van rátok?2011. jan. 11. 11:34
11/17 anonim válasza:
Pont 20 hetes vagyok. Bpd:48mm, Femur 33mm, genetikai uh-n minden rendben, AFP:1,64 MOM Könnyű terhességem van. :)
Kislány. Már van egy kisfiam. :)
12/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Már régóta érzem a babát, több hete. :)
13/17 A kérdező kommentje:
Én eddig 2 kg-ot híztam, bár most sajnos beléptem abba, hogy mindig éhes vagyok. Már alig várom a holnapot, most jöttem haza a munkából, fürdök, hamizok, alszok, és már reggel megyünk is. Remélem minden rendben lesz, és megmutatja a nemét. Mi február 10-e körül akarunk majd 4D-re menni.
2011. jan. 11. 22:11
14/17 A kérdező kommentje:
Ki hol fog szülni?
2011. jan. 11. 22:11
15/17 anonim válasza:
En Angliaban elek itt nincs AFP ,mert elavultnak tartjak. A legjobb Down-szurest csinaljak helyette,ami ugyanugy kiszur mindent. Mivel en a 13.hetig nagyon rosszul voltam,most elvezem ezt az idoszakot, az elmult 2 hetben nagyot nott a hasam, de egyertelmuen mozogni meg nem erzem a babat, csak ilyen motoszkalas felet. szules szempontjabol meg nem dontottem,de lehet otthon fogok ,mert nem beszelek jol angolul es kicsit felek itt egyedul maradni egy babaval. A parom meg sokat dolgozik. Nektek mozog mar a baba rendesen?
17+3 km
16/17 anonim válasza:
Tegnap 15:45. Én Debrecenben, DEOEC, eddig 4-5kilót híztam.
17/17 A kérdező kommentje:
Na megvolt a mai UH! :) Megmutatta a drágám a kis kukiját. Elméletileg minden rendben van, az nőgyógyász megdicsért, hogy szép a terhességem. Viszont sajnos van egy kis pyelon tágulat, de azt mondta a vizsgáló orvos, meg a nőgyógyász is, hogy ez nagyon gyakori a kisfiúknál, és nem valószínű, hogy baj lesz belőle. Na, várom, hogy kinek milyen lett az UH eredménye. :)
2011. jan. 12. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!