Egy egész dobozzal elcigiző kismama hány grammos gyereket tud szülni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 00:04
1/14 vav22 válasza:
Annak a kismamának aki a gyerekéért sem képes lemondani a cigiről azt kívánom, hogy inkább ne is essen teherbe. Ennél még nagyobb áldozatokat is kell hozni egy gyerekért az életben... Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de teljesen kiakadok a cigiző kismamákon...
2/14 A kérdező kommentje:
sajnos én is. Hamarosan egy ismerősöm szülni fog, és ma azt mondta neki a doki,hogy milyen szép nagy baba lesz...Megnézem :SS
2009. jan. 30. 00:13
3/14 anonim válasza:
Én a terhesség legelején dohányoztam, kb egy héttel az utánig, hogy kiderült, hogy várandós vagyok. Én, és családom mind picik vagyunk, párom családja általában magasak. A lányomat 2800 grammal hoztam a világra, és ne tudd meg, hogy szégyellem magam, hogy akkor még tovább dohányoztam egy hetet. Pedig ez biztos csak a genetika, hogy ilyen kis súlyú lett, de talán, ha már a terhesség előtt leszokom, nagyobb babát szülök.
4/14 anonim válasza:
Anyám végig cigarettázot és 4600-al születtem.
5/14 anonim válasza:
Te vagy a szabályt gyengítő kivétel...
6/14 anonim válasza:
Hát nem csak a születési súly a lényeg,hanem hogy később mennyi egészségügyi problémája lehet szegény picinek ebből(meg hát a méhben is szegénykémnek kevesebb oxigén is jut )!!!Nem tudom hogy nem tud egy ANYA??? lemondani a bagóról.Amúgy én megfigyeltem mikor a kórházba jártam vizsgálatokra a bent fekvő kismamákat,hát 4ből 3 bagózott!!! Nem véletlen voltak ők befektetve...
7/14 anonim válasza:
Sziasztok, bocsi kicsit OFF leszek.
Egyik baratnom anyukaja nem reg esett teherbe,tudtam hogy nagy cigis az anyukaja es megkerdezetem hogy letudta- e tenni a cigit. A valasz nagyon meglepett. Azt mondta az orvos a b.nom anyukajanak, hogy mivel az egesz eletet vegig bagozta rendszeresen nem ajanlja, hogy a terhessege idejen abba hagyja, mert art a babanak.
igy is ugy is art, de a kisebbik rossz ha nem all le a rossz szokasaval. Hihetetlen!
Utolso hozzaszolo: nagyon szomoruan olvastam a valaszodat!
8/14 anonim válasza:
hát képzeljétek el! nyáron, amikor született a kisfiam, aznap a szülőszobára felvettek egy kb15-16 éves 40 kilós roma lányt, 33 hetes terhes volt, folyt a magzatvize. próbálták visszatartani neki a babát. infúzióról legalább 6 x leköttette magát, hogy lemenjen cigizni, hiába mondták neki, hogy fel fogja e egyáltalán mit csinál.? még aznap 2 cigi között megszült 33 hetesen egy 2800 gramos babát egészségesen. marhán szégyelltem magam a gondolataim miatt, de kicsit igazságtalannak éreztem. én kisbabám alig lett több ennél és vesefejlődési rendellenességgel született. ezt tudtuk már terhesség alatt is. nincs jelentősége ennek, HÁLA ISTENNEK a sűrűbb kontrollokon kivül nem igényel egyéb teendőt, de egész terhességemet ez árnyékolta be, magamat hibáztattam, hogy valamit biztosan én rontottam el, nagyon sokat sirtam emiatt. erre találkozom egy ilyennel.......szörnyen igazságtalannak éreztem.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ismerősöm születendő babája nem tervezett,gondolom ezért sem foglalkoztatja mi lesz...hihetetlen!! Szerintem ott már rég baj van,ha ennyi felelősség érzet sincsen egy 30éves nőben. még az esélyt sem adta meg,hogy egészséges babája szülessen! Hasa az nagy,de láttam én már xxl-es pocakból 3210grammos legényt is kibújni! Úgyhogy az semmit sem jelent!
2009. jan. 30. 08:07
10/14 anonim válasza:
Sajnos nem csak a gyerek súlya lehet kisebb, de az agyi fejlődése is lassabb. Aztán majd csodálkozik, hogy nem fejlődik és az esze se fog rendesen... Az ilyen szerintem nem anya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!