Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtti étvágy?

Tóth Bernadett2 kérdése:

Szülés előtti étvágy?

Figyelt kérdés
Nektek nőtt az étvágyatok az utolsó 1-2 hétben vagy napokban? Vagy nem változott?
2011. jan. 8. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Nőtt, nem is kicsit. Egész nap enni akartam. :)

A terhesség alatt szinte egyszer sem voltam kívánós, nem is ettem sokat. Az utolsó 1 hétben viszont nagyon sokat ettem magamhoz képest...

2011. jan. 8. 20:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok. :) 37 hetes vagyok, pár napja zabálok, pedig eddig a megszokott mennyiséget ettem.. Hallottam h szülés előtt raktároz a szervezet. :) Csak arra vagyok kíváncsi kinek mennyi idővel nőtt meg az étvágya.
2011. jan. 8. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok, én is iszonyatosan megkívánok dolgokat, nem is értem, hogy miért... Most pl. úgy fogtam vissza magam a gyümölcsösnél, hogy ne vegyek dinnyét, pedig csöppögött a nyálam:) Két gond van vele, elég nagy a sárgadinnye, kb. 4-5 ezer egy darad és egy éjszaka alatt felfalom... És nagyon nem örülök az étvágynak, mert eddig szépen alakult a súlyom, de az utóbbi 1 hónapban sikerült 3 kilót felszednem...
2011. jan. 8. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
húúú utsó te legalább a dinnyét kívántad (off hol lehet ilyenkor dinnyét vanni?) az egészséges, én csokiskekszet zabáltam egész álló nap,és a műkajákat kívántam...nemértem...most megint 7 hetes vagyok,hányok ezek gondolatától is....broáf
2011. jan. 8. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Már 4 éve volt, de a szülés előtti utolsó zabára emlékszem.

Nagyon beettem, de nagyon... Sült szalonna, meg ilyenek, mintha éreztem volna, ez az utolsó nyugodt vacsora.:)

2011. jan. 8. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
én is minden összezabáltam, még azon is viccelődtünk férjemmel, hogy csak ne olyan napon szüljek amikor a savanyú ubira tejet ittam ;D
2011. jan. 8. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem maszek gyümölcsösöknél lehet kapni (olyanoknál, ahol nagy a választék külföldi "extra" gyümiből is) vagy a piacon is lehet, bár nem voltam ezeréve. Ami itt van a környéken, ott lehet görögdinnyét is kapni. De én most ezt az extra finom sárgát kívánom!:)
2011. jan. 8. 23:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, pont, hogy megúsznád akkor a beöntést:))
2011. jan. 8. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!