Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől függ az h valaki korábba...

Mitől függ az h valaki korábban valaki késöbb kezdi érezni a baba mozgást? 15hetes vagyok de nem érzem

Figyelt kérdés
2.dik babámat várom...nem éreztem még semmit..elsővel 20hetesen éreztem...valaki vékony vagy molett befolyásolja?
2011. jan. 7. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, általában a molettek később érzik a magzatmozgást.Én is 20 hetesen éreztem a másodiknál. 15 hetesen még nem vagy elkésve semmivel! :)
2011. jan. 7. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is husisabb vagyok egy picit, ezért először 19 hetesen éreztem a baba mozgását. Kismama alkata sokat számít.
2011. jan. 7. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Anatómiailag mindenképpen számít. Az is, hogy mekkora a medencéd, milyen vastagok a szövetek...
2011. jan. 7. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Illetve attól is, hogy hol tapad meg a lepény. Első fali lepénynél az letompítja a mozgásokat, míg a hátsó falinál semmi jelentősége nincs ebből a szempontból. Én az első babámat a 16. héten éreztem már, igaz, nem minden nap, csak 2-3 alkalommal. A 18. héttől éreztem minden nap legalább 2-3-4 alkalommal.

A lepényem hátul tapadt meg, 51 kg-osan kezdtem a terhességet, a 24. hétig 4 kg-ot szedtem magamra. Szerintem ez utóbbi is számít.

2011. jan. 7. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 16 hetesen éreztem az első magzatmozgást,pedig nem vagyok sovány(79 kg/182 cm).És az első babámat várom.

30+3 hetes kismama

2011. jan. 7. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 15 hetes vagyok most hátúl tapadó lepénnyel és már rendszeresen érzem...mellső fali lepénynél később érzed a mozgást....Neked hol tapadt a lepény?
2011. jan. 7. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 15 hetes terhes vagyok, de szintén nem érzek még semmit, pedig nagyon figyelgetem... te legalább tudod mit kellene érezni, nekem első baba, így nem is tudom mit várok olyan nagyon :) Hátsófali a lepény, tehát eszerint akár érezhetném is már , nam vagyok husis, de elég magasra nőttem, és széles a csípőm, talán ez is befolyásolja...

2011. jan. 7. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Rajtam nem volt felesleg,első terhességem elején még 8 kg-ot fogytam is.És csak a 21.héten éreztem először egyértelműen.Most 14 hetes babás vagyok,és olyan 17-18.hétre számítok,hogy először érezni fogom.
2011. jan. 7. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!