Mitől függ az h valaki korábban valaki késöbb kezdi érezni a baba mozgást? 15hetes vagyok de nem érzem
Illetve attól is, hogy hol tapad meg a lepény. Első fali lepénynél az letompítja a mozgásokat, míg a hátsó falinál semmi jelentősége nincs ebből a szempontból. Én az első babámat a 16. héten éreztem már, igaz, nem minden nap, csak 2-3 alkalommal. A 18. héttől éreztem minden nap legalább 2-3-4 alkalommal.
A lepényem hátul tapadt meg, 51 kg-osan kezdtem a terhességet, a 24. hétig 4 kg-ot szedtem magamra. Szerintem ez utóbbi is számít.
Szia!
Én 16 hetesen éreztem az első magzatmozgást,pedig nem vagyok sovány(79 kg/182 cm).És az első babámat várom.
30+3 hetes kismama
Szia!
Én is 15 hetes terhes vagyok, de szintén nem érzek még semmit, pedig nagyon figyelgetem... te legalább tudod mit kellene érezni, nekem első baba, így nem is tudom mit várok olyan nagyon :) Hátsófali a lepény, tehát eszerint akár érezhetném is már , nam vagyok husis, de elég magasra nőttem, és széles a csípőm, talán ez is befolyásolja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!