Mit jelent a valamennyivel kevesebb magzatvíz?
Megkérdeztem ott a dokit és azt mondta hogy nem baj,de gondoltam megkérdezlek titeket is hogy ti mit mondtok,esetleg voltatok e már ilyen szituban.Dec. 31-ére voltam kiírva.Lehet ez miatt?
Köszi előre is válaszokat!
Szia!
Nekem kb. a félidőnél tapasztalt ilyet a doki, egymás után többször. Elküldött genetikai uhra, onnan pedig mehettünk magzati szív uh-ra.
A kevés magzatvíz utalhat szívproblémára, de ahogyan az első is írta, az, hogy az átlagosnál kevesebb magzatvíz az lehet egy pillanatnyi állapot is. Ezért volt, hogy többször is mennem kellett uh-ra, hogy kiderítse a doki, hogy most ez pillanatnyi vagy állandó.
De ha ez csak most a végén jelentkezik, szerintem semmi gondra nem utal, nyilván mondta volna a doki, meg akkor már a terhesség alatt többször előfordult volna.
Igen ez csak most a végén jelentkezett elvileg.A dokim utoljára 34. héten uh.-ott meg akkor még jó volt minden.Én az nstken kérdeztem tőle hogy nem e kell még egy utolsó uh. és azt mondta hogy mindent lát az nstn.Hát akkor úgy látszik mégsem lát mindent.Most is csak azért küldött uh.-ra mert túlhordással vagyok vagyis flowmetria volt.
Nagyon remélem hogy nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!