Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab-ra mennyi időt kell...

Missed ab-ra mennyi időt kell várni diagnózist követően?

Figyelt kérdés
Általában, persze. Nagyon rossz lehet addig az élettelen embrióval/magzattal.. :(
2011. jan. 7. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez teljesen helytől függ. Debrecenben az észlelés másnapján már mütöttek de nem indult be a vetélés.

Viszont itt olvastam olyat is hogy két hét ami szerintem már nem egészséges.

2011. jan. 7. 10:03
 2/7 A kérdező kommentje:

C? :) Én is debreceni vagyok, és még van remény, hogy erre nem kerül sor!

Ti próbálkoztatok utána babával? Ha igen, mennyi idő múlva?

2011. jan. 7. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Abszolút attól függ, h mikor merül fel a missed ab gyanúja. Ha a terhesség elején üres petezsákot gyanítanak, akkor szoktak várni, hátha a mo-i ósdi uh-gépek nem elég pontos képet adnak. Nekem a 12. héten derült ki h egy ideje nem fejlődik a babám, nem ver már a szíve, ez már egyértelmű volt, nincs értelme várni. Így is kettőt kellett aludnom még a műtétig, kegyetlen rossz volt, gondolhatod....
2011. jan. 7. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a diagnózist követő 2. napon volt a műtétem. Én örültem, hogy volt egy kis időm elbúcsúzni tőle, lehet hogy hülyén hangzik, de akkor is kellett az a nap, amit még "együtt" tölthettünk.
2011. jan. 7. 10:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnálom nagyon! Remélem már túl vagy rajta -úgy, ahogy...

Én mondjuk azt mondom, hogy bármi rossz dolog történik, az "időben" kiderülöljön. Minél később történik, annál rosszabb, annál közelebb van az anyuka a babához. Mondjuk onnantól kezdve, hogy már lehet érezni a rúgásait, még szörnyűbb lehet. :(

2011. jan. 7. 10:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Az elsőnél amikor kiderült,hogy elhalt rá 2 napra megműtöttek.

A másodiknál üres volt a petezsák 8 hetesen és várattak még 1 hetet! Szörnyű volt!!Örökké valóságnak tünt!!! :(

2011. jan. 7. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem üres petezsák volt. 2 hetet vártunk, hátha fejlődésnek indul. Kedden voltam uh-n, szerdán intéztem a papírokat, csütörtökön műtöttek.
2011. jan. 7. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!