25hetes és 4napos ikerterhes vagyok! Két napja azt vettem észre hogy folyamatosan kemény a hasam és néha fáj is! Nem görcsöl inkább tompa fájdalom! MI lehet ez?
Figyelt kérdés
Hétfőn voltam a dokimnál és azt mondta sokat pihenjek meg kezd kinyílni a méhszáj! /cg:2100/ De bármit csinálok akkor is kemény. Szedem a magneb6-ot napi 3*2 és pipolfent. Remélem nincs különösebb oka a keményedésnek. Dokihoz hétfőn megyek legközelebb!2009. jan. 29. 09:45
1/3 anonim válasza:
A sok pihenés = állandó fekvés! Inkább hívd fel a dokidat. Mert igaz, görcsöd nincs, de én úgy tudom a napi 10 keményedésnél több, már nem jelent jót. És mert a méhszáj kezd kinyílni, amúgy is feküdnöd kell. Sokkal több kockázattal jár az ikerterhesség, de ezzel gondolom tisztában vagy.
2/3 anonim válasza:
Jajj de édes, gratulálok az ikrekhez!!!
Pihenj sokat, de hívd fel a dokit, hogy nem használ a B6, mivel tudnád helyettesíteni, vagy mit tudnál még csinálni.Addíg is minden jót és jó egészséget Nektek!!
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen konzultálj az orvosoddal, lehet hogy gyógyszert kell váltani! Ha úgy érzed, nem kezel rendesen, akkor keress meg mást.
Addig is: állandó ágynyugalom!
A tompa fájdalom több mindentől is lehet, pl: feszül az izomzat, nyúlnak a szövetek. Érdemes lenne figyelned, hogy ez állandóan jelen van-e, vagy csak bizonyos tevékenységekkor? milyen az intenzitása 10-es skálán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!