Otthon maradnátok a helyemben táppénzen iyen eredménnyel?
Első babánál lehet méhszájelégtelenség, és az nem játék. Azaz saját magától, spontán kinyílik.
Többedik terhességnél már természetesebb ez, de első babánál semmiképpen sem.
Mindenképp maradj otthon. Te kérj táppénzt!
Úgyis a tavalyi béredből fogják a tgyást, gyedet számolni.
Első vagyok!
Kedves Kérdező, ha megbántottalak a válasszal, ne haragudj. De hogy mért pontoztak le a többiek? Annyira elmegy a kedvem mindentől. Ha nem az a véleményem, mint a többieknek, már sz+r alak vagyok? Áhhh, elegem van a kedves Nőtársakból.
Te meg pihenj sokat, tényleg ne legyen baj... A haszontalan válasz adója...
No engem most tutti lepontoznak majd... de az utolsó válaszolónak üzenném, hogy ne keseredjen el. Szerintem volt igazság abban amit írt. :) 18 hetes vagyok, jó néhány hónapja, hogy olvasom ezt az oldalt, de folyton arra a megállapításra jutok, hogy sok mindent túllihegnek itt az emberek. Nyilván van olyan amibe igazuk van, de nem értem, hogy lehet úgy élni 9 hónapon át, hogy folyamatosan mindenen aggódnak... Hát nem irigylek egy ilyen kismamát sem :)
Ettől független én is odafigyelek Magunkra, nekem sem kevésbé fontos az egészségünk, de talán azzal, hogyha folyton aggódok, többet rontok a helyzeten, mint amennyit segítek. Többször látom itt, hogy aki nem rágja tövig a körmét, valójában nem is lesz jó anya... Hát nem tudom :)
Ez az én véleményem, elnézést mindenkitől, legfőképp a kérdezőtől, csak már kikívánkozott belőlem.
A kérdésre pedig az a válaszom, hogy még egyszer rákérdeznék pontosan az orvosra, hogy Ő mit javasol, ha nem említi az azonnali fekvést és pihenést, mindenképp tovább dolgoznék, persze nagyobb odafigyeléssel tennék - vennék... (Cipelés, emelés stb)
G.
Utolsó vagyok...Kizárólag a lepontozás miatt kívánkozott ki belőlem ez a vélemény. Ezt elfelejtettem leírni.
G.
Mereszelem leirni en is a tapasztalatomat.
Nem a velemenyem, tenyleg inkabb a dokidat kerdezd errol, o tud profin, szakszeruen nyilatkozni.
De nekem a terhesseg feletol 2100as volt a mehszajam, tehat rovidult is es nyilni is kezdett, de csak a kulso mehszaj. Egyertelmuen az okozta, hogy sokat kemenyedett a hasam, igy a doki elso dolga az volt, hogy a kemenyedest csokkentsuk, sok magneziumot szedtem, de masban nem korlatozott.
Dolgoztam is meg kozben, utana, plusz volt masik gyerek, hazimunka, koltozkodes, a hazaselettol sem voltunk eltiltva, se semmi.
Mas dokival mondjuk en nem is talalkoztam es valamiert eszembe sem jutott, hogy masok velemenyet is kikerjem, biztam a dokiban.
Jol tettem, mert a 40. heten szultem, nem nyilt tovabb a mehszaj ido elott.
Nekem a 26. héten este kellett a kórházba rohanni, mert begörcsölt az alhasam. Halogattam volna, mert nem éreztem komolynak, de a férjem ragaszkodott hozzá. Elkezdett rövidülni a méhszáj és pihenésre, sőt fekvésre ítélt az orvos, ha tovább megy a folyamat, akkor kórházi infúziós kezelés. Most itthon vagyok, főzök, meg dolgozgatok is, de még messze van a vége és ez így őrület.
Szerintem a pihenés nem árt, főleg, ha jelez a tested, hogy ideje leállni, én is pörögtem eddig.
dehogy lesz valaki nődoki 1-2 terhesség után,ez hülyeség.DE lehet véleményünk,amit leirhatunk.Nem tudom,miért kell mindig a dokira hárítani mindent,nem Ő benne él a pocaklakó,nem övé a felelősség,hanem a leendő Anyáé.....
A pihenés nem árthat,ez tény. Akkor meg mi a fenéért kinlódjon valaki,főleg,ha már van valami bibi(nyilik a méhszáj,ilyen hamar),akkor pihenés a fontos.Amugy meg dokija válogatja a dolgot,van aki szerint simán lehet melózni,de van aki ugyanolyan helyzetben inkább a pihenést javasolja.Az a biztos,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!