Szegeden, rendel még Sári Tamás?
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 11:11
1/4 anonim válasza:
Szia!
Remélem nem és bízom benne,hogy inkább keresel mást!
2/4 A kérdező kommentje:
Miért? Van valami gond vele? Már 3-at nála szültem, nekem nem volt vele gondom. Barátnőm keresné, vagy keressünk mást? Esetleg tudsz valakit ajánlani?
2011. jan. 6. 11:25
3/4 anonim válasza:
rendel. a Bérkert Klinikán. én nem ismerem személyesen, de mindenki isteníti...
4/4 anonim válasza:
Első vagyok!
Nekem sajnos nagyon rossz emlékeim vannak vele kapcsolatban!Hála a Jó Istennek több mint 4 éve találkoztam vele utoljára!Véleménye szerint méhen kívüli terhes voltam megműtött és kiderült nincs is méhen kívüli terhesség csak éppen az uh-on nem látta,vérvétel is bizonyította,hogy babás voltam akkor!Elvetéltem!Ez egy hosszú történet és most,hogy babát várok amihez hozzá fűzném,hogy azóta most sikerült először a baba, nem szívesen beszélek róla!
Én csak azt tudom mondani,hogy ha tud a barátnőd egy másik orvost akkor én inkább azt javasolnám neki,hogy keresse meg azt a dokit!Én nem vagyok erről az orvosról jó véleménnyel de attól még más lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!