Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérdezik majd a kórházban a...

Kérdezik majd a kórházban a súlyomat a férjem előtt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy tiszta hülye vagyok, de szégyellem a súlyomat a férjem előtt, pedig nagyon régóta együtt vagyunk. A kiskönyvemet sem győzöm dugdosni előtte. Nem tudom miért van ez. Attól félek, hogy majd előtte megkérdezik, mondjuk érzéstelenítésnél, vagy mittudomén mikor.
2009. jan. 28. 23:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a problémám, mint neked. Én nem azért szégyenlem a súlyom, mert a terhesség alatt sokat híztam, hanem már nagy súllyal kezdtem a terhességet. (117kg). Már akkor sem mertem megmondani a férjemnek, hogy hány kiló vagyok.Nem híztam sokat, 21 hetes vagyok és 3,5kg-ot híztam.

Én is tartok attól, hogy a kórházban majd a férjem előtt kérdezik meg, hogy hány kiló vagyok.Szégyenlem és kész.

És nincs igaza az elöttem szólóknak, akik szerint, mindegy. Valakinek emiatt gátlásai vannak!!!!!!!Attól félek, hogy ha megtudja, hány kiló vagyok, akkor másképp fog hozzám viszonyulni.

2009. jan. 29. 11:04
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ezek szerint nem vagyok egyedül a "problémámmal".

És tényleg csak merem remélni, hogy a nagy napon, majd ez fog legjobban foglalkoztatni :-)

2009. jan. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!