Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérdezik majd a kórházban a...

Kérdezik majd a kórházban a súlyomat a férjem előtt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy tiszta hülye vagyok, de szégyellem a súlyomat a férjem előtt, pedig nagyon régóta együtt vagyunk. A kiskönyvemet sem győzöm dugdosni előtte. Nem tudom miért van ez. Attól félek, hogy majd előtte megkérdezik, mondjuk érzéstelenítésnél, vagy mittudomén mikor.
2009. jan. 28. 23:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

veled sose ment be a nőgyógyászhoz? velem amióta a végefelé járok, bejön nézni az uh-t, és a nődoki mindig kérdi hány kiló vagyok, hogy beírja a kiskönyvbe.

amugy a férjed nem hüye, látja rajtad, ne szégyeld, szeret így is, úgy is, mert TÉGED szeret, a súlyodat ne szégyeld, majd leadod, lemegy szüléssel, szoptatással, és az utána való "nagyrenoválással".

tényleg.. és szülés előtt tudtommal lemérnek, bar nem tudom 100%, meg nem szultem. De emiatt ne aggódj!!!

2009. jan. 28. 23:55
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerinted a súly számít vagy a kinézet? Gondolom azért szokott látni a férjed esetleg ruha nélkül is. Tudja hogy nézel ki akkor nem mindegy,hogy 60 kg vagy vagy 80? És különben sem CKM fotózásra mész hanem szülni, nem?
2009. jan. 28. 23:58
 3/12 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak:

a súlyomat nekem mindig a védőnő méri és írja be, a doki onnan elolvassa.

Tudom, hogy a kinézet számít, csak nem tudom miért, de gyerekkorom óta szégyellem a súlyomat, mert valahogy nem érzem összhangba a látszattal:-)

Tudom, hogy szeret a férjem így is, amúgy összesen 6 kilót híztam a 34. hétig, de terhesség előtt sem mondtam el neki sose.

2009. jan. 29. 00:06
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Őszintén és szívből kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémátok ebben a házasságban! De tényleg!!!

Ez is azt mutatja, hogy minden oké, hiszen "csinálni" kell valami nem megszokott dolgot :) Irigy vagyok!! De most ezt tényleg nem rossz indulatúan írom, hanem tényleg azt kívánom, hogy egész életedben azon kelljen agyalni, hogy hogy titkold a súlyod :) És ennél nagyobb "probléma" ne legyen a házasságodban!

2009. jan. 29. 00:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egyedul, en is szegyellem a sulyomat a ferjem elott. Utalom, hogy amikor megyunk a dokihoz, meg kell merkoznom, persze a doki neha megszol, hogy sok lesz.

En is a 34. hetben vagyok es 14 kilot hiztam eddig :(

Es annyira utalom, hogy mindenki kerdezgeti. Ilyenkor kevesebbet mondok.

2009. jan. 29. 07:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mintha csak én írtam volna ezt a kérdést :) Nekem is a védőnőm mér, a doki csak macskakörmözi, az én férjem sem tud pontos méretet. Egyébként egyik alkalommal, hogy mentünk a dokihoz uhra, a kezébe került a kiskönyvem és végignézegette, de a sok pecsét miatt azokat az oldalakat csak átlapozta :)

Én úgy tudom, a szülés előtt (mert ugye erre vonatkozik a kérrdésed) van egy "felmérés és előkészítés", amikor apuka kint várakozik még. Ekkor megkérdezik a súlyodat, vérnyomást mérnek, megvizsgálnak, adatokat vesznek fel, borotválás, beöntés, wc, zuhany és csak utána kerülsz be a szülőszobára, ahol már apuci is bent lehet.

Ha nem ezt akartad tudni, akkor bocsi, csak locsogok :)

Üdv: 39,4 km.

2009. jan. 29. 08:28
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

60 kg-mal kezdtem, most 36 hetesen vagyok 89. Én minden nap ráállok a mérlegre, s meg is mondom a páromnak mennyit nyomok.

Mikor megkérdem tőle hogy drágám, szerinted kövér vagyok, akkor azt mondja nem kövér vagy, hanem terhes! :)

Ha mesztelenül lát, mindig azt mondja olyan gyönyörű vagy. :)

Néha úgy elgondolkodom hogy vajon milyennek is lát, mert én magamat elég kiábrándítónak a régi mivoltomhoz képest, de hát az a lényeg így is szeret, s tetszem neki!

Szóval, valószínű hogy rá fognak majd kérdezni a súlyodra, főleg ha valamilyen érzéstelenítésre kerül sor, mert abból számolják ki, mekkora adag kell belőle.

Ne szégyeld, ez van, most terhes vagy, nehogy már topmodellnek kelljen lenned!

2009. jan. 29. 09:01
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
Én is hízogatok, főleg a 26-ik héttől. De ez a tehességgel is jár. A babának is van súlya, a placenta stb. De a férjem imádja a terhességem és minden nap elmondja milyen csinos kismami vagyok. Elég intelligens, ő is tisztában van vele, mivel jár a terhesség.
2009. jan. 29. 09:13
 9/12 Adri baba ***** válasza:
62%

Az a fő hogy egészséges vagy,gondolod te hogy a párodat az érdekli hogy hány kg vagy?Akkor szégyelje magát!!!

A párom nekem azt mondta ha 25kgot is hízok az sem érdekli mert szeret!ÉS az a fontos hogy minden rendben legyen!!!

2009. jan. 29. 09:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki megkérdezi, hogy mennyi a súlyom és mondom, akkor csak ámul és bámul. Mert hogy nekem sincs összhangban a kinézetemmel. Még pedig azért, mert alapból vastagak a csontjaim. Az nyomja igazán a mérleget!

Amúgy én is minden nap mérem magam. És a férjem is látja. Én mit szól.... "bár csak én lennék annyi"

Most vagyok 80kg. Bár hozzáteszem, ő azért magas, deltás.

Szerintem nem kellene szégyellni a súlyod, mivel tényleg lát ruha nélkül és összerakja, hogy több vagy, mint ezelőtt. Ami persze teljesen természetes, hisz babát vársz!

22 hetes kismami

2009. jan. 29. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!