Lehet hogy valamilyen betegség? Vagy a negatív teszt ellenére baba?
Figyelt kérdés
7-én pénteken kellene megjönnie (a kellő időben dolgoztunk az apukával a babaprojekten). Teszteltem reggel első pisiből, negatív lett. De a tünetek kissé aggasztóak: hányinger, émelygés, szédülés, mellfeszülés -duzzadás -érzékenység, fáradékonyság gyakori vizelési inger, ételektől való undor vagy ha eszek és nagy nehezen sikerül magam teleenni akkor 10-15 perc múlva megint éhes vagyok. Ha nem terhesség mi lehet?2011. jan. 5. 19:28
11/20 A kérdező kommentje:
Nos a ciklus.hu szerint 8-án azaz ma kéne megjönnie. Még semmi csak annyi, hogy picit görcsöl a hasam mag valami fehéres jön belőlem. Ameddig el nem felejtem reggel teszteltem. Egy halvány, de látható világoslila vonal a "T" ablakban. Úgy olvastam, hogy téves pozitív teszt nincs.
Szerintetek akkor ez most jelentheti azt, hogy.....?
2011. jan. 8. 12:22
12/20 anonim válasza:
ha ma kellene megjönnie, és a teszt nem kellően érzékeny, akkor még terhes is lehetsz:S várj hnapig, hátha megjön.
14/20 A kérdező kommentje:
Elnézést most jöttem rá, hogy a ciklus.hu -n ha nem írom be, hogy megjött akkor tol egyet a napon. Tehát elméletileg 7-én kellett volna megjönnie. Kedd reggelig várok (mondjuk a szülés óta mindig időben jött meg)aztán tesztelek. Mondjuk ha nincs semmi akkor miért lehetett a "T" ablakban a halványlila csík? (természetesen rendesen csináltam a tesztet és az előírt időben olvastam le)
2011. jan. 8. 13:27
15/20 anonim válasza:
téves pozi teszt nincs szerintem!!! :))))
16/20 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel(8-án halvány pozitívat teszteltem. Tegnap este barnás valami kezdett kis mennyiségben jönni aztán elállt. Ma reggel "megjött". Valami fehéres nyálkással valamivel együtt. A szédülés és a hányinger megmaradt. Viszont nem úgy jött meg ahogy szokott, ha késik akkor majd le szakad a hasam és iszonyat görcsöl kb 3 óránként kell cserélnem (ha az első nap reggel jön meg-ahogyan ma is- akkor szinte ömlik belőlem. Most viszont alig valami és a hasam sem görcsöl. Reggel negatívat teszteltem. Szerintetek mi lehet? Terhesség? Hormonzavar? Nehéz kiigazodnom a tüneteken.
2011. jan. 9. 12:49
17/20 anonim válasza:
lehet nagyon korai vetélés és hormonzavar is. menj nőgyógyászhoz.
18/20 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál. Azt mondta, hogy a teszt pozitív de ha van is baba annyira kicsi (kb.4 hetes),hogy semmit se látni. Kismedencei ultrahangot is csinált (annak ellenére, hogy megvan) megnézte, hogy bent mi a helyzet és megnézte a vért is. Azt mondta, hogy annak ellenére, hogy a 2. nap van nagyon kevés a vérmennyiség. A vetélést kizárta. Viszont azt nem, hogy lehet, hogy "A" típusú menzeszem van. Ez azt jelenti, hogy -esetlegesen ha van baba- későn termékenyült meg a petesejt és ezért lehet a menzesz + a pozitív teszt. 19-én kell hozzá visszamennem, ha van baba akkor már látható, ha nincs majd akkor rákérdezek a többire.
2011. jan. 10. 20:31
19/20 anonim válasza:
Továbbra is szorítok.
Nekem is késői pé-em volt, így az első uh-on nem mi csak egy petezsákot láttunk, majd 1,5-2 hét múlva már a szívpulzálást is láttuk :)
20/20 A kérdező kommentje:
Ma ismét rendkívül halvány (nagyon silabizálós) pozitív tesztem volt (reggeli első vizeletből evés ivás előtt. Hányingerem is volt, van. Nekem sajnos még petezsákot sem látott tegnap. Az menzeszem 3. napján vagyok és elég a normál tampon (ilyenkor még a maxi kell)szóval alig van valami. Bár az első nap nagyon megvolt és délután görcsölt a hasam meg volt petefészek szurkám is. Ha 19-én nem talál semmit akkor nem tudom miért lehetett pozitív a teszt.
2011. jan. 11. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!