Javaslataitokat szeretnék kérni?
7+5 napos kismama vagyok, és kiborítanak a munkahelyemen!
Velem csináltatnak mindent, én emelgetem a kb 10-15kg-s zsákot, én pakolom a nehéz borítékokat. Tudják, hogy babát várok, és azt is hogy hétvégén bevéreztem és vigyáznom kell magamra, de ez őket csöppet sem izgatja és pluszban még minden szarért engem hibáztatnak, ők meg telefonálgatnak, meg netezgetnek!
Többen javasolják hogy menjek már most TP-re, de ugyan akkor ha baj lesz és valamiért el megy a baba (Isten ments hogy ez történjen) akkor hogy jövök vissza? utána azért leszek kizsigerelve, hogy TP-n voltam!
Menjek vagy ne TP-re?
menj! a babád élete többet ér mint pár köcsög :) már bocsi
ha baj lesz mejd huzzák a farkukat ,DE NEM LESZ!
Menjél mert a gyermeked egészsége ennél többet ér.
A főnököd is ilyen birka?
TP!
A kedves munkatársaidnak pedig üzenem, hogy nekik/szintén kedves feleségüknek ugyanezt kelljen csinálni, és így menjen el a babájuk! [Hihetetlen, de nagyon ritkán kívánok embereknek rosszat...]
Neked pedig boldog babavárást és jó egészséget kívánok :)
10-15 kiló nem olyan vészes, ha nem esik nehezedre!
a vérzés viszont jelenthet vetélést! de a korai terhességben vetélés általában nem életképes magzat kilökődését jelentheti.. vagy ikerterhességed van, volt és az egyik elhal..
sokminden lehet, de ha egészséges vagy majd a természet dolgozik a szervezetedben... és ne aggódj...
Én most tudtam meg, hogy babát várok (dec.30.-án lett + a tesztem)
Másfél éve volt egy vetélésem, azóta hiába próbálkoztunk. Első baba lenne.
Oviban dolgozom, és jelenleg bárányhimlő, és skarlát járvány van. Bárányhimlős már voltam, azt nem kaphatom el, skarlátra van némi esély. Tegnap a háziorvos kiírt táppénzre, addig, míg nem beszélek nőgyógyásszal (21.-ére kaptam az első időpontomat)Illetve ha Ő úgy látja, akkor még a továbbiakra is. A járvány idejére mindenképp.
Én se nagyon szerettem volna táppénzre menni, de átgondolva, sokkal fontosabb a babánk. Úgyhogy emellett döntöttem. Mától táppénz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!