Dr. Vadász Péter ( Tata, Komárom) szülész
nőgyógyászról mik a vélemények?
Hát ezzel darázsfészekbe nyúlsz...
Én hallottam kismamát, aki nála halt bele a szülésbe, van, aki dicséri.. Én nem őt választanám.. Tatai
2011. jan. 4. 16:28
Én jártam hozzá egy időben. Igazság szerint csak annyi problémám volt vele, hogy pl. hüvelyi folyással, viszketéssel mentem hozzá. Vizsgálat nélkül felírta a gyógyszert gombás fertőzésre. Ha már orvoshoz megyek, szeretném, ha meg is vizsgálna...
2011. jan. 4. 17:07
Nem szeretném a doktor urat rágalmazni,se a renoméját, se a presztízsét a földbe döngölni, de volt egy pár "szülészeti bakija" , aminek nagyon csúnya vége lett.
2011. jan. 4. 23:16
Nála születtek az ikerlányaim,spontán szüléssel(2005) és semmi gondom nem volt vele soha már kb 10éve ő az orvosom.A hüvelyfertőzésemből 3 tatabányai doki nem tudott kigyógyítani hónapokig,ő vett kenetet és az első gyógyszertől elmúlt.(Rá két hétre ujabb kenet vétel,már negatív volt)
2011. jan. 18. 01:02
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából csak az zavar kicsit, hogy elég flegma volt, grimaszolgatott.
azt kevesen tudják hogy volt egy komolyabb betegsége(talán agyvérzése)azóta ilyen érdekes az arca.Egyébként nem egy kedvességéről elhíresült ember viszont szakmailag ott van nagyon!(szerintem)Rókayról detto ez a véleményem!!
2011. jan. 19. 21:44
7/17 anonim válasza:
Bár már nem aktuális a dolog, mert régebbiek a hozzászólások, de azért szeretném leírni a véleményemet.
Szóval én maximálisan ajánlom mindenkinek a Doktor Urat! Most szültem nála szeptemberben, és neki köszönhetem, hogy nem maradtam ott.
Lehet, hogy nem a kedvességéről híres, bár szerintem a humora első osztályú, viszont orvosként a legjobb a kórhàzban.
Én továbbra is Őt ajánlom, ha valaki megkérdez.
2011. dec. 18. 08:32
Azt nem tudod,hol és mikor van magánrendelése. Te magánrendelésre jártál hozzá,vagy sztk.
2011. dec. 19. 12:12
9/17 anonim válasza:
Tatán rendel, a Váralja úton. Magánrendelésére jártam, viszont volt pár eset, amikor a kórházba hívott be ultrahangra, mert elmondása szerint ott jobb a gép, mint a magánrendelésén. Természetesen a kórházban nem fizetsz az ellátásért. Melyik orvos teszi meg ezt?
Sztk-ba mindenképpen kell járnod, mert Ő nem adhat bizonyos beutalókat, és tudomásom szerint a kórház májusi bezárása miatt ő nem rendel többet ott.
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, nem vettem észre, hogy írtál!:)
2012. jan. 1. 20:42
10/17 anonim válasza:
Látom elég vegyes hozzászólások születtek. Nekem az a véleményem, hogy ha nem magánra jársz hozzá emberszámba sem vesz. Én az elsőt 8 éve nála szültem és végéig magánrendelésre jártam. A szülésnél nem törődött velem. Nem tudom milyen hangyától Felháboritó és bunkó. Soha többé nem akarom látni...
2012. febr. 14. 14:07
Kapcsolódó kérdések: