Nagyon félek, hogy hamarabb jön a baba. Mivel tudnám késleltetni? Ha a közeljövőben megszülök túléli a pici?
csakis az h magaddal s a babáddal foglalkozz, mindent próbálj kizárni, menj sétálni v bárhová csak kicsit kikapcsolj...
ha hamarabb jönne baba, de erre meg végképp ne gondolj, már nagyon nagyon jó eséllyel túléli, biztosan.
Szia, én is csak tanácsolni tudom, hogy valami módját meg kell találnod, hogy ne stresszeld magad. Még a végén a babád nem érzi jól magát odabent és kijön hamarabb. Nem is tom lehet be kellene venned a körülötted lévőkre egy lesz...rom kapszulát és csak magaddal foglalkozni. A vezetés vizsga is hamar végetér, de ha tényleg nem tudsz koncentrálni, akkor halasz, nem kötelező azt most. 2 éved van befejezni, és az 5. rossz vizsga után újra kresz. Tehát, inkább told. A környezeted pedig próbáld kikapcsolni. Tudom, hogy nehéz, az anyagiak nálunk is rányomja a hangulatra a bélyeget (nekünk ugyan már kész a ház) de belül próbáltam mindig nyugodt és boldog maradni, hogy a baba is bent akarjon lenni :)
Kitartás!
37 hetes kismama
Szia!
Van egy homeopátiás nyugtató, amit nyugodtan szedhetsz, segít az alvásban nem nyom agyon, vagyis nem tompít le de hatékony. Én is szedem egy ideje, mert kijött rajtan valami allergia és nem akartam Pipolfent szedni. Tényleg jó és még az éjszakai alvásban is segít az orvosom is azt mondta nyugodtan szedhetem. Az a neve, hogy Sedatif PC Próbáld ki, mert ez egy tarthatatlan állapot amiben vagy és nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!