Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » NSTn vagy az a fájásmérő...

NSTn vagy az a fájásmérő 0-100ig megy a vonal, mennyitől van fájás?

Figyelt kérdés
A szívhang alatti vonalra gondolok, remélem érthetően fogalmaztam
2011. jan. 4. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, 20 az alap, és 60-70-nél kezdődnek a fájások.

Tapasztalatom nincs, mert nekem 42 hetesen is épphogy elérte a 20-as vonalat a fájásjelző.

2011. jan. 4. 15:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Legutóbbi eredményem, végig egyhuzamban 20as, 3szor ugrott ki 40re.
2011. jan. 4. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt hogy 100 fölé is felment, amikor ctg/nst vizsgálatokra jártam, de a vajúdásig ezek nem fájtak, amikor viszont beindult a szülés, akkor a 80-as értéktől is kijött a szemem, mert társult mellé mensis fájás is (csak hát jóval erősebb).
2011. jan. 4. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha csak kiugrik, az még nem igazi fájás (egyébként 50 fölött számít összehúzódásnak). Tehát ha csúcsos, hegyes, akkor az csak egy apró, egyetlen pillanatig tartó összehúzódás, ami nem fáj. Amikor már fájás, akkor fent is marad, lesz a hegyen egy "fennsík". :) 36 hkm
2011. jan. 4. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg amikor mozog a baba, akkor is ki szokott ugrani. Van, hogy alapon megy, jön egy erőteljes mozgás ás felmegy 60-70 re.
2011. jan. 4. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!