Lanyok irtatok mar az orvos tudakozo.hu ra?
Figyelt kérdés
mert en tegnap irtam 1 kerdest dr. Hamvasnak es csak azt valaszolta a kerdesemre h arthat, aztan gyorsan vissza irtam neki h legyen szives bovebben leirni h miert is, es o erre csak azt valaszolta h nemhajlando ezt a kerdest tovabb folytatni. Nem felhaborito?2011. jan. 4. 14:23
1/7 anonim válasza:
Hát nem tudom mi lehetett a kérdés, de lehet valami olyan volt benne ami felháborította, vagy nem tudom!
Én már írtam Hamvas doki tiszteletteljesen válaszolt!
2/7 anonim válasza:
hát elég érdekes a stílusa, az tuti.
Szabad tudni, a konkrét dolgokat?
3/7 anonim válasza:
2. vagyok
nem indiszkrét akartam lenni, hogy miről van szó, de olvastam már ott is olyan kérdést...
pl: leszoptam a párom, majd ő velem csókolózott, majd orálisan kielégített, lehetek-e terhes.
Erre nem volt kedves a válasz, és a csaj még vissza is kérdezett, megint, hogy akkor mi van, lehet-e, vagy sem...
Itt nyílván úgy válaszolt, ahogy..
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, nekem sem jön be a stílusa, sokaknak igen. Én amikor kérdeztem (tisztelettudóan) egy lelettel kapcsolatban, jól le lettem hurrogva. Pedig nem hiszem, hogy bántó, vagy akár tudálékos lettem volna. Viszont a fokuszbanano.hu-n kaptam értelmes válaszokat a dokiktól, bár van, aki itt írta, hogy 14 évesnek fogamzásgátlót javasoltak. (Én ezt nem tapasztaltam, viszont többször olvastam, hogy 16 év alatt senkinek sem ajánlják, de inkább 18... Pedig kerestem ezt a kérdést.) Szerintem próbáld meg, hátha kapsz választ. (Bencsik dr kevésbé jön be, sok mindenre azt írja, hogy beszélje meg az orvosával, Zsirai dr. stílusát nem annyira csípem, de a másik három doki szerintem nagyon oké.)
5/7 anonim válasza:
Írtam és nagyon csalódtam benne...
6/7 A kérdező kommentje:
kerdeztem a dokitol h a art e a babamnak ha antibiotikumot szedek huvelyfertozes miatt,es erre csak azt irta h art.es en vissza kerdeztem h miert art ,irjon rola bovebben ,es h nem ertem hogy o azt mondja h art akkor a dokim miert irta volna fel.na es erre irt vissza h nem fog ezzel foglalkozni.na de akkor miert "ajanljak"a segitseget?en kedvesen irtam neki.
2011. jan. 4. 20:10
7/7 anonim válasza:
második vagyok:
én kétszer kérdeztem, egyszer normális volt, másszor meg nagyon nem.
Ha végig olvasol pár oldalt, akkor látod, hogy nem csak veled ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!