Nyíregyházán ajánlana nekem valaki egy jó nőgyógyászt? Seres Andreát ne mert sajna ismerem, brutális.
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 14:08
11/14 anonim válasza:
A kérdezőtől kérdeztem, Dr. Seres Andreáról. Bocsánat, nem voltam egyértelmű. :)
12/14 A kérdező kommentje:
32 hetesen megnyílt a méhszájam és visszatartáson voltam a szülőszobán 12 órán keresztül mire lecsepegett az infúzió.
Ez a nő volt ügyeletben és miután kész voltam olyan szinten megvizsgált, hogy azonnal vérezni kezdtem és elment a nyákdugó. 6 nap múlva megszültem hiába csináltak velem már akármit. Olyan brutális módon nyúlt belém szó szerint, hogy ordítottam a fájdalomtól.
Egy szobatársam ott a kórházban nála szült és nem csinált neki gátmetszést és szerte szét repedt szülés közben. Mikor varrta azt mondta a csajnak hogy ne mozogjon mert fejbe rúgja. CSak ennyi.
2011. jan. 5. 08:34
13/14 anonim válasza:
Köszönöm, hogy válaszoltál kedves kérdező. Nagyon sajnálom, ami történt. Elgondolkodtató a történeted... Remélem legközelebb minden rendben lesz.
14/14 anonim válasza:
Seres Andira visszatérve, tényleg nem jó doki. Sógornőmet 7 hetesen úgy megvizsgálta, hogy elkezdett vérzeni. Flegma, és nagyon brutális:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!