20 hétnél bal oldalon többszöri dobbanás lehet a baba
mozgása?
Figyelt kérdés
2008. jan. 21. 19:08
1/5 anonim válasza:
Igen,ha nem az ütőered érzed:-) Mert az engem is becsapott pár hete:-) Figyeld a pocid, és ha a dobogás ritmikus, akkor a szived érzed. De ha nem ritmikus, akkor a baba.) Nekem olyan, mintha egy hatalmas buborék eldurranna a hasamban:-) És ha ráteszem a kezem, abbahagyja a mocorgást.(
20 hetes kismama
2008. jan. 21. 19:38
2/5 anonim válasza:
az attól is függ,hogy hogy fekszik a pocakodban. 1-2 hét,és biztosra fogod tudni,hogy éppen ő "terrorizál"-e. nem mindig a bal oldalon fogod érezni. nekem eleinte mintha mindig hullámzó mozgást végzett volna.
2008. jan. 21. 22:42
3/5 anonim válasza:
Persze! Én is első babás vagyok és én már két hete érzem pedig még csak 19 hetes leszek egy két nap múlva. Próbáld megfigyelni mikor szokott mozogni. Nekem pl. délután 6-7 órától meg ha többet mozgok és aztán lepihenek, főleg fekvéskor.
Kísérletezhetsz azzal is, hjogy ne hagyja abba a pici a mozgást ha ráteszed a kezed, hogy amikor sejted, hogy lassan biztos itt az idő, ráteszed a tenyered és hidd el elkapsz majd néhányat, persze csak ha nagyobbak, de amit gyengének érzek belülről, van hogy azt is érzem a kezemmel is. Szerintem lefekvés után próbálkozz háton fekve! ;)
Élmény!!! :)
2008. jan. 21. 23:31
4/5 anonim válasza:
Én 19 hetes kismama vagyok és én is érzem már egy hete.Ugyan így!!!
2008. jan. 22. 08:46
5/5 anonim válasza:
Igen, a babád mozgását érzed. Én is bizonytalan voltam én kb. 17. hét körül kezdtem érezni, de a bélmozgástól el tudtam különíteni. Olyan volt, mint amikor egy ideg ugrál a hasamban. De ugye az ritmikusan teszi és egy helyen, ez pedig egy-egy volt és hol itt hol ott. Így beazonosítottam, hogy a kislányom lehet..... Igaz, hogy ha hanyatt fekszel és kifeszül a hasad, és éppen akkor aktív, akkor jobban érzed. Nálunk csak Apának nem sikerült még elcsípnie, mert mindig abbahagyja, amikor ráteszi a kezét. Meg én úgy gondolom eleinte még annyira kicsiket rúg, hogy valójában belülről lehet érezni, kívülről még az én kezem sem érzékeli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!