A Székesfehérvári kórházról kérnék véleményt tőletek?
Milyenek az orvosok,ápolok?
Milyen módszereket használnak szülésnél?
Van beöntés vagy kúp?A babák maradhatnak velünk éjszakára?
Pelust ruhát kapunk e,vagy minden saját?
Ilyenekre gondoltam.....
Köszönöm:)
Szia!
Én még nem szültem ott, de tudok pár dolgot.
Nem beöntés van, hanem kúp.
A baba maradhat veled.
Pelust,kenőcsöt csak az első napra kapsz, a következőre apának kell vinnie neked a sajátotokat.
Ruhát adnak.
Remélem tudtam egy keveset segíteni.
Szia Kedves utolsó!
Kefejtenéd bővebben, akár priviben is?
Én is Fehérvárhoz tartozom, most ugyan nem vagyok babás, de remélem leszek. Jó lenne tudni, hogy maradjak-e a régi dokimnál, aki egy távoli kórházban van, ami elég lepusztult és ősrégi, de ugye ott a jó dokim. Ha esetleg vmi oknál fogva mégis Fehérváron kötnék ki, mit kell róluk tudni?
Hát nem tudom , nekem szerencsére jó élményem van róla (szültem már máshol is)
A szülőszobák nagyon modernek mint egy űrkabin mondjuk az jó hogy ránk csukták az ajtót meg volt odatartozó wc, szóval nem nézett mindenki engem aki arra járt.
Mondjuk nekem nem volt fogadott dokim, igazából egyik orvos se volt szimpatikus pedig találkoztam jópárral az uh-k meg vizsgálatok alkalmával.
A szülésznők közül az egyik nem volt vmi szívélyes, viszont nagyon értette a szakmáját mert megcsinálta a gátvédelmes szülést nekem (miközben a doki csak szerencsétlenkedett hogy most akkor vágjon vagy ne vágjon).
A csecsemősöknél volt 2 akiket nagyon megkedveltem. Persze voltak belefásult, hideg-rideg típusúak is. Igazából más kórházról is ezt hallani és ahol először szültem ott is így volt.
Kúp van, nincs beöntés.
A babák már az első naptól velünk lehettek végig.
Ruhát adtak bár nagyon csúnya jutott nekünk mindig mert a kislányom nagyon nagy baba lett és kisebb méretekben több szebb ruci volt, így én második nap hozattam be a férjemmel.
Egyébként vinni kellett pelenkát is, köldökhintőport is. Popsikrémet nem mert az volt a Felicitas csomagban egy kis sudocrem az pont elég volt.
Ami nekem nem tetszett az az hogy a kórterem ajtajában tömörült mindenki frissen szült anyukák órákat ott ácsorogtak fogadták a rokonokat.
Más meg mondjuk közben szoptatott volna...
Talán még nem késő...
Én a lányomat Pesten szültem, a fiamat 2 hete Fehérváron. Pestet nem sírom vissza, pedig fogadtam dokit, Fehérvártól meg nagyon féltem.
Nem volt orvosom, de nagyon elégedett vagyok. Megmentették az életem, és míg benn voltam, minden nap jött valaki megnézni hogy vagyok, még az anesztes orvos is. Le a kalappal előttük! Gyorsak voltak, és a sebem százszor szebben gyógyul most, mint anno a lányommal. Vele 3 hétig potyogott a könnyem a császár után minden felkeléskor, most meg már két nap után istenien voltam.
Szóval én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!