Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap kell mennem cukorterhel...

Holnap kell mennem cukorterheleses vizsgalatra. Sok rosszat hallottam errol a bizonyos lottyrol. Mi van ha csak a felet iszom meg?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 09:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Érvénytelen a vizsgálat. Megvan mennyi glükózt kell innod. De a víz mennyiségét talán kérheted kevesebbre.
2011. jan. 2. 09:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor értékelhetetlen lesz az eredmény. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, meg kell inni és kész. Nem mondom,hogy finom de azért le lehet nyelni. Ha a szülési fájdalmakat be lehetne cseréni erre a löttyre, én személy szerint szívesen meginnék belőle bármennyit :)))
2011. jan. 2. 09:44
 3/15 anonim ***** válasza:

Figyu! Én előző nap itthon bekevertem a löttyöt magamnak, majd a vizsgálat előtt egy fél citromlevét belefacsartam. (ez nem befolyásolja az eredményt)

Nekem még ízlett is!! Ne hergeld magad előre!!

2011. jan. 2. 09:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Annyira nem borzalmas, hidd el. Előtte engem is ijesztgettek, de a tea, amit meg kellett inni, kb annyira volt édes, mint ahogy a párom issza, pedig én a kancsó alját kaptam, amiben még szét nem olvadt darabok is voltak :))) (Én amúgy a kávét, teát cukor nélkül iszom.) Miután megittad, menj gyorsan friss levegőre, és lélegezz nagyokat. Voltak páran nálunk, akik azt csinálták, hogy vittek magukkal citromos vizet vagy citromos teát, és abba kérték a cukrot.
2011. jan. 2. 09:54
 5/15 anonim ***** válasza:
Tea??? Nálunk vizet adnak. :S
2011. jan. 2. 09:55
 6/15 anonim ***** válasza:
Én 2 deci tejet ittam és egy zsömlét ettem!
2011. jan. 2. 09:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én is vittem magammal citrom kifacsart levét, és odaadtam, hogy töltsék bele a cukros vízbe. Tök fini limonádét csináltak nekem :-) Csak tényleg utána émelyegtem, mert éhgyomorra kicsit sok volt az édességből. Nekem sokkal rosszabb volt, amikor kederült, hogy terhességi diabéteszem lett, és végig diétáznom kellett, miközben annyira kívánós voltam :-(( MInden jót Neked!
2011. jan. 2. 09:57
 8/15 anonim ***** válasza:
Én nem szépíteném, szerintem is elég szörnyű az íze, de meg lehet inni. Arra figyelj hogy kevergesd folyamatosan, mert nekem az eleje is borzasztóan édes volt, de a végén nem oldódott fel rendesen a szőlőcukor, így majd' összeragadt a szám:)
2011. jan. 2. 10:07
 9/15 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2011. jan. 2. 10:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Én citrompótlós vízbe tettem. Igazából az íze pont olyan, mintha megettél volna egy marék szőlőcukrot. Azért rossz csak, mert baromi tömény. De nagy levegő, aztán be a gallér mögé. :D
2011. jan. 2. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!