Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ahany orszag annyi szokas?...

Ahany orszag annyi szokas? Jan 5.-en minden ok volt lent volt a babam feje. Tegnap voltam dokinal,es aztmondta vissza csucsult(gyomorszajam tajan van a fejecskeje)

Figyelt kérdés
Es jovo heten menjek vissza aztmondta(akkor 37 hetes leszek)es megnezi megfordult-e?Mert ha nem akkor meg kell probalni megforditania a picit a korhazba be kell fekudjek...Na en ezt elmondtam anyunak es aztmondta hogy barmikor megfordulhat az utso pillanatban is...hogy miert kell megforditani?Es hogy o meg ilyet nem hallott...ti se hallotatok meg ilyenrol hogy megforditsak a babat a pociban?Es ha igen akkor hogy csinaljak faj?Veszelyes?Ezekszerint mindenhol mas a szokas?Mert itt kanadaban igy megy...Koszi elore is!(remelem visszafordul nem akarom ot szenvedtetni) :(:(:(
2009. jan. 27. 13:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
az egyik rokonomnak is farfekvéses volt a baba, megforditották, üvöltött ugy fájt neki.nem tudom kapott e érzéstelenitőt. én nem vállalnám, inkább a császár, szerintem. valóban a te döntésed, de ktt ahogy előttem is irták inkább császározzák a hasonló eseteket mint közbe avatkozzanak.
2009. jan. 27. 14:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Orvosa válogatja,de Mo.-on is szokás,h megfordítják.De ezt az adott szituációban a dokinak és a szülésznőnek kell eldönteni,és mérlegelni...sztem nem veszélyes,ha az lenne nem csinálnák.2 gyerekes anyuka
2009. jan. 27. 14:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia, akitől eddig hallottam az azt mondta hogy nagyon fájt neki, és többek szerint a babának se a legjobb, nálunk be se vállalják. Egyik módszer még, amit több helyen olvastam, hogy zseblámpával világítani kell neki alulról és akkor a baba a fény felé fordul (tudom hülyén hangzik de ismerek olyan lányt akinél ez bevállt!)+ kutyapózban lenni naponta 10-20 percet! Reméljük magától megfordul!

Könnyű szülést kívánok!

2009. jan. 27. 14:31
 14/15 A kérdező kommentje:
kosszepen!
2009. jan. 27. 14:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem anyósom mesélte, hogy neki a szülőágyon fordult meg a fia. Azt hitte, hogy kiszakad a hasa. Na hát ezek után nem tudom, hogy ha a doki forgatja, akkor mennyire fájna....

Szóval még elvileg van 3-4 hete. Én nem kapkodnám el ezt a forgatást! Bár talán itt Mo-n másképp állnak ehhez.

22 hetes kismami

2009. jan. 27. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!